返回列表 回復 發帖
食左退燒藥了.
不過周身骨痛喎!
本來4點至放工!
亞頭怕我聽日請病假.
1點半就叫我返屋企休息!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-12-14 09:37 PM 發表
食左退燒藥了.
不過周身骨痛喎!
本來4點至放工!
亞頭怕我聽日請病假.
1點半就叫我返屋企休息!
咁你好好休息喇.. 訓多d 聽日就會好返..
你幾時去呀~~
原帖由 ed_teck 於 2007-12-14 21:46 發表

咁你好好休息喇.. 訓多d 聽日就會好返..
聽日就會好返.........................................................工
原帖由 echobe 於 2007-12-14 09:48 PM 發表
你幾時去呀~~
18 號返 hometown.. 應該 22 左右...
唔係要 開會 咩~~~
盖世英雄到来...Dang...
原帖由 echobe 於 2007-12-14 09:53 PM 發表
唔係要 開會 咩~~~
都未知幾時.. 到時先講喇.. 少左我都開得成 ga.. 哈哈..
Suddenly no ppl...走人...
-$ TIM !
原帖由 dororo 於 2007-12-16 04:00 PM 發表
-$ TIM !
:024: 強烈要求升我職啊.. 我琴晚捐左 5 億幾啊..
好大手筆喎!
  ok 喇... 為了幫家族升返 top 3..
原帖由 ed_teck 於 2007-12-16 20:47 發表
  ok 喇... 為了幫家族升返 top 3..
你多錢~~
冇計~~
原帖由 echobe 於 2007-12-16 21:26 發表

你多錢~~
冇計~~
佢有陰某就真:onion18: