返回列表 回復 發帖
祝各位聖誕快樂呀!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 ed_teck 於 2007-12-16 04:13 PM 發表

:024: 強烈要求升我職啊.. 我琴晚捐左 5 億幾啊..
你捐一半身家咪有升得職囉:024:
原帖由 dororo 於 2007-12-16 11:14 PM 發表

你捐一半身家咪有升得職囉:024:
我現在有11億, 琴晚捐了5 億仲唔夠? 已經係家族 8成的錢啊.
見到幾個新家族不斷踩住我地上, 火都來埋.. 哈哈..
原帖由 echobe 於 2007-12-16 09:26 PM 發表

你多錢~~
冇計~~
:019: 原本打算用來娶個老婆, 依家唯有孤獨終老了..
祝~♡TVBNOW吹水家庭♡~,聖誕快樂
~~任逍遥~~
原帖由 ed_teck 於 2007-12-16 23:44 發表

:019: 原本打算用來娶個老婆, 依家唯有孤獨終老了..
唔好娶啦~~
你唔會孤獨終老既~~
你有我地 ma~~
hahahhahha
女大不中流, 你遲早都會....
原帖由 ed_teck 於 2007-12-17 13:20 發表
女大不中流, 你遲早都會....
你去塭美人魚啦!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-12-17 03:07 PM 發表

你去塭美人魚啦!
:019: 正所謂人魚殊同.. 雖然佢真心對我, 但是我唔鍾意食魚..
原帖由 ed_teck 於 2007-12-17 15:53 發表

:019: 正所謂人魚殊同.. 雖然佢真心對我, 但是我唔鍾意食魚..
喵喵鍾意喎::onion05: :onion05: :onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-12-17 04:17 PM 發表

喵喵鍾意喎::onion05: :onion05: :onion05:
:onion14: 咁留返俾佢喇...
我来啦...
又没有人要睬我 走人...
有。。。人。。。嗎?
旦~~~
好耐冇見~~