返回列表 回復 發帖
平時返工
放工有上黎
不過好多時唔會出 post
係做左 d 回 pm 同懺悔院既野就走
係有大事先出 post 出得多
返工都忙呀
不過都做得開心
原帖由 echobe 於 2008-1-26 04:48 PM 發表
平時返工
放工有上黎
不過好多時唔會出 post
係做左 d 回 pm 同懺悔院既野就走
係有大事先出 post 出得多
返工都忙呀
不過都做得開心
做得開心就好...
要注意身體也... 我仲唔知你做邊一行..
原帖由 ed_teck 於 2008-1-26 12:39 PM 發表

唔好踩烂個地..
你知我”重量“級駕喇。。。 踩唔踩得爛你個地系我 out of control 既事黎 bor -3-"
原帖由 howgeemun 於 2008-1-26 09:02 PM 發表

你知我”重量“級駕喇。。。 踩唔踩得爛你個地系我 out of control 既事黎 bor -3-"
蚊蚊
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
吹水区没人吹水
http://angkukuworld.blogspot.com/

回復 #60969 angkukubb 的帖子

I am here..
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
原帖由 howgeemun 於 2008-1-26 09:02 PM 發表

蚊姐, 唔好整到我地冇家可居..
細佬有甚麼得罪請多多見諒也..
原帖由 JackyNelson 於 2008-1-29 12:25 AM 發表
I am here..
你好.. 未見過你啵..

回復 #60972 ed_teck 的帖子

甘你有无见过我
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 10:31 PM 發表
甘你有无见过我
都冇啵... 睇清楚d...

回復 #60974 ed_teck 的帖子

无啊........:019:
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 10:35 PM 發表
无啊........:019:
未見過真人j... 你咁靓的頭相實記得喇
原帖由 ed_teck 於 2008-1-29 10:38 PM 發表

未見過真人j... 你咁靓的頭相實記得喇
是么 爷爷~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 10:44 PM 發表

是么 爷爷~~
點解拿刀仔啊?
又爺爺.. 死吶...

回復 #60978 ed_teck 的帖子

甘你地而且确是爷爷嘛
哈哈哈哈哈