返回列表 回復 發帖
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 21:09 發表

懒训猪
我咋天返1200--2430
返到屋企散哂...5點至訓到吁!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-18 09:06 PM 發表

係e+至起身呀!:onion14:
輪班好辛苦..想死!
吾比死住 做左家務先
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 09:08 PM 發表

咁啊~~~~
黎杯冻领蜜啦
比$ 先 tvb$ 15.80
原帖由 lux1261 於 2008-2-18 09:12 PM 發表

我咋天返1200--2430
返到屋企散哂...5點至訓到吁!
咁都有训到7個钟啊
我时日无多, 同你地讲再见咯
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 dororo 於 2008-2-18 21:13 發表

吾比死住 做左家務先  
收到..........而家先洗廁所.抹地..抹窗..煲水沖茶.................
原帖由 dororo 於 2008-2-18 09:13 PM 發表

吾比死住 做左家務先  
你要咁刻薄我心爱既亚妹咩???:024:
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 09:09 PM 發表

懒训猪
佢吾係豬:024:
大家好
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 09:18 PM 發表

你要咁刻薄我心爱既亚妹咩???:024:
你吾恨得咁多嫁喇:014:
原帖由 dororo 於 2008-2-18 09:18 PM 發表

佢吾係豬:024:
咁麻烦你话比我知佢係咩黎咖???
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 21:14 發表

咁都有训到7個钟啊
7個鍾比你就夠......:onion31:
比我吾夠咯......................頭痛吁!:onion03:
原帖由 angkukubb 於 2008-2-18 09:15 PM 發表
BYE BYE
原帖由 angkukubb 於 2008-2-18 21:15 發表
點解?
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 09:20 PM 發表

咁麻烦你话比我知佢係咩黎咖???
佢係我既.... 吾話你知:014: