返回列表 回復 發帖
原帖由 星明月日朗 於 2008-2-18 21:19 發表
大家好
星爺  
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 星明月日朗 於 2008-2-18 09:19 PM 發表
大家好
你好啊~~~ 大情人
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 21:18 發表

你要咁刻薄我心爱既亚妹咩???:024:
主人吾係刻薄我..佢只係分付我....
原帖由 星明月日朗 於 2008-2-18 09:19 PM 發表
大家好
HI
原帖由 dororo 於 2008-2-18 09:22 PM 發表

佢係我既.... 吾話你知:014:
你唔讲我都知啦:onion05:
原帖由 dororo 於 2008-2-18 21:22 發表

佢係我既.... 吾話你知:014:
hahahaha
原帖由 lux1261 於 2008-2-18 09:25 PM 發表

主人吾係刻薄我..佢只係分付我....
乖~
原帖由 lux1261 於 2008-2-18 09:21 PM 發表

7個鍾比你就夠......:onion31:
比我吾夠咯......................頭痛吁!:onion03:
我呢度有头痛药...
过黎拿啦:onion14:
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 09:25 PM 發表

被你知道左
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 21:25 發表

甘你話我知!
原帖由 dororo 於 2008-2-18 09:28 PM 發表

被你知道左
洗嚒讲啊:onion31:
原帖由 lux1261 於 2008-2-18 09:28 PM 發表

甘你話我知!
你咪就係条山猪啦:onion10:
原帖由 lcw1234 於 2008-2-18 09:29 PM 發表

洗嚒讲啊:onion31:
吾好爆出去
原帖由 dororo 於 2008-2-18 21:27 發表

乖~
有無大利是收  !     
好慢~我load一load同回post要成幾mins
大家覺唔覺~
定係我問題:019:
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......