返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 18/4/2008 12:23 PM 發表

你日日上黎 HI 一次.... .之后就閃人.....
我至爱的汶汶,德德好久没上来
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-18 12:31 PM 發表

條粉腸.... 距次次懶回貼....

距睇完D貼又唔 reply....正粉腸.....

唔知道距E+有無打噴嚏 leh.....
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 12:22 PM 發表

骨骨 = ed_teck   都可以叫距做排骨王駕....

halor....dororo... 你既名好得意 wor .....
嚼 我吾係度既時間 好似有好多人我都吾識wo
hi 點稱呼? 我個名好得意咩? 哈哈:onion14:
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 12:23 PM 發表

你日日上黎 HI 一次.... .之后就閃人.....
都冇人回覆 我係度嫁
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-18 12:31 PM 發表

德德又係邊個?
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:32 PM 發表

德德又係邊個?
德德...  =  ed_teck

條粉腸好多名駕....
原帖由 howgeemun 於 18/4/2008 03:25 PM 發表

條粉腸.... 距次次懶回貼....

距睇完D貼又唔 reply....正粉腸.....

唔知道距E+有無打噴嚏 leh.....
我们是没人要的小孩,以后我地相依为命
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:31 PM 發表

都冇人回覆 我係度嫁
N 小時先彈出黎一次.....
原帖由 dororo 於 18/4/2008 05:32 PM 發表

德德又係邊個?
德德,就系骨骨=阿爷
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 05:34 PM 發表

N 小時先彈出黎一次.....
都吾係冇人回覆我同自己傾計咩:onion14:
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-18 05:34 PM 發表

咁慘 ? 我收留你喇:onion14:
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:31 PM 發表

嚼 我吾係度既時間 好似有好多人我都吾識wo
hi 點稱呼? 我個名好得意咩? 哈哈:onion14:
:onion05: 因為你次次都響版主會議室度....

都唔出黎同我地呢D 平民百姓 講野.... 所以嘛唔悉 lor...

我叫.... mun or 汶汶 都得....
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-18 05:36 PM 發表

德德,就系骨骨=阿爷
我太內冇update 資料
原帖由 dororo 於 18/4/2008 05:37 PM 發表

咁慘 ? 我收留你喇:onion14:
你真好人,不像德德,讲甘久,仲唔弹出来:onion03:
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-18 05:34 PM 發表

我地不嬲都系無人要既小孩....

老野又唔照顧我地.... :onion03: 系甘掛住去玩玩玩..... 正粉腸...