返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-15 12:25 PM 發表
尼+系边啊?
走左喇:onion14:

回復 #61955 dororo 的帖子

甘唔紧要。你甘得闲既
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-15 12:29 PM 發表
甘唔紧要。你甘得闲既
你又甘得闲既 :onion14:

回復 #61957 dororo 的帖子

我今日返早班,尼+要去开会啦。
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-15 12:34 PM 發表
哦 BYEBYE :onion14:
:onion14: 好累
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-15 12:19 PM 發表
我刚刚msn拒。拒唔在,我以为拒上左来,我就问下你有没睇度拒:014:
:onion14: 姐 找我 ?? 咩事吖 ??
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-15 12:34 PM 發表
casey,
sorry ar.... 個簽名...:019: 做得唔靚...  

我想做成會閃閃下駕... 不過唔悉做... :019:
原帖由 howgeemun 於 2008-5-15 02:36 PM 發表
:onion14: 好累
去邊黎:onion14:
原帖由 howgeemun 於 15/5/2008 02:36 PM 發表

:onion14: 姐 找我 ?? 咩事吖 ??
我太挂住你啊嘛
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 howgeemun 於 15/5/2008 02:38 PM 發表

casey,
sorry ar.... 個簽名...:019: 做得唔靚...  

我想做成會閃閃下駕... 不過唔悉做... :019:
唔会,好靓 ,我好锺意啊
如果我得闲,做个卑你同德德
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 dororo 於 2008-5-15 03:16 PM 發表

去邊黎:onion14:
無去邊... 響屋企..不過好多野做... 好累...加上琴晚:019:訓得3小時...琴晚9點醒到E+都未休息過...
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-15 04:40 PM 發表

304946我太挂住你啊嘛
:014:我都好掛住你吖...
不過我E+太太太累了.... 頭先就覺昏昏地... 又胃痛...
我想訓陣...等陣爸爸返黎可能帶我去睇醫生.... :019: 條蛇未好....
原帖由 howgeemun 於 15/5/2008 04:52 PM 發表

:014:我都好掛住你吖...
不過我E+太太太累了.... 頭先就覺昏昏地... 又胃痛...
我想訓陣...等陣爸爸返黎可能帶我去睇醫生.... :019: 條蛇未好....
汶汶点解甘夜训?心疼死我哦同德德啦,不如你休息先,我一阵sms你
hi :onion14: