返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-5-24 02:24 PM 發表
索冰??甘爽??~~
系爽到痹啊~~~~
原帖由 asus_p2_vb 於 22/5/2008 10:22 PM 發表

wah.... 我最近窮到連糖仔都買唔起, 點打劫我
你仲有好多钱
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 vwwo 於 24/5/2008 02:28 PM 發表

系爽到痹啊~~~~
靓姐,你去行街街,好
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-24 05:33 PM 發表

你仲有好多钱
  點解我有咁多錢, 我都唔知 gah....

聽亞爺講妳系做graphic design woh.... 得閑大家研究研究 ....
原帖由 asus_p2_vb 於 25/5/2008 12:56 PM 發表

點解我有咁多錢, 我都唔知 gah....

聽亞爺講妳系做graphic design woh.... 得閑大家研究研究 ....
银行存款好多钱
其实我好差架,么都唔识架,要你多多指教就真
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-25 04:57 PM 發表

银行存款好多钱
其实我好差架,么都唔识架,要你多多指教就真
無咁講... 妳太謙虛, 妳本身有無自己即作品, 介唔介意睇睇

呢d系我部分即作品, 通常比較得閑就玩下設計
http://ah-ming86.blogspot.com/2008_04_01_archive.html
原帖由 vwwo 於 2008-5-24 02:28 PM 發表

系爽到痹啊~~~~
weekend 就快過, 妳又開始得閑
原帖由 asus_p2_vb 於 2008-5-25 06:54 PM 發表

weekend 就快過, 妳又開始得閑
你错啦,我宝贝女放假,我会好忙啊~~~~~
hello.
:onion05: :onion05: :onion14: 咁多位~~~~~~~~~早晨啊!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
...有烏英飛過...*拍死佢先*
......做乜E+TVBNOW吹水家庭靜左咁多
原帖由 h2o 於 2008-5-29 12:17 AM 發表
...有烏英飛過...*拍死佢先*
......做乜E+TVBNOW吹水家庭靜左咁多
eee.....h2o, 好久無見, 近排好嗎??
hi ar
把握現在
活在當下

非不為也乃不能也
非不能也乃不為也
入黎行個圈先~~
:onion05: 路过,之后潜水