返回列表 回復 發帖
而家去做 Gym
晏啲唔俾姨姨看住就見啦
你仲未了解我哋教慾學院嘅文化
Miss 作詩周不時都逢人電啦
尤其係鹹濕詩
十居其九都係作啦
不過的而且確我係好錫任任嘅
主任地位誰可比吖嘛 ...
Fian. 發表於 2009-5-22 09:57 AM
咁我呢 :"( ?
我係你心中有冇地位呀 ,俾個位我企企呀唔該
主任坐,我要企,你地訓覺我要幫你地襟被 :"(
尋晚留堂
陣間去做 Gym
你去開邊度做 Gym 
Fian. 發表於 2009-5-22 09:58 AM
荃灣physical
你炒期指係咪喺屋企炒
Fian. 發表於 2009-5-22 09:59 AM
係,我睇我係度留咁多言,就知我成日係屋企...
衣家睇市~~
good morning miss
你仲未了解我哋教慾學院嘅文化
Miss 作詩周不時都逢人電啦
尤其係鹹濕詩
十居其九都係作啦
不過的而且確我係好錫任任嘅
主任地位誰可比吖嘛 ...
Fian. 發表於 2009-5-22 09:57 AM
我很贊同
你就好啦,次次想搵miss 話食飯就食飯,都無叫我 :-)
佢d 落堂空間都俾哂你,又會主動搵你,幾咁重視你,尼d 我真係恨唔黎啦,一切隨緣
同其他學生比,你先係佢最常同你傾真心話既人...
如果你唔係有長期女友,你地真係可以 ...
Iamtall 發表於 2009-5-22 08:21 AM
miss 對我地好好好.........淫架

所以咪成日掛住淫淫囉
其實就真係打喺度
以前喺死台就有得加
大家加慣咗
Fian. 發表於 2009-5-21 06:49 AM
yeah, 呢度冇呢個分唇, 唯有自己加, 加幾多都得
係喎
唔知仲仲想上深造班定上姨姨堂呢
Fian. 發表於 2009-5-21 07:39 AM
姣鬆啲, 請回答
咁又冇咁肥
滔滔又真係肥得好肉酸呀
Fian. 發表於 2009-5-21 12:24 PM
玉樹臨風姣鬆啲都肥得嚟好型仔架   邊有滔滔咁核突
今日有隻蚊飛咗入嚟咬咗我幾啖
Fian. 發表於 2009-5-22 12:10 AM
隻蚊係我派嚟錫錫miss架 因為掛住 miss
各位, 天下無不散之延席, 呢個係我响教慾學院最後嘅一個 post。之後我唔會再上嚟, 亦唔會再睇多一個 post!

多謝淫淫, 仲仲同機機一直以嚟嘅關心同幫忙!

Miss, 幫妳"吸"詩, 吸到今日嘅 posts為止 (page 429), 我相 ...
小劍聖 發表於 2009-5-21 11:52 PM
劍劍 ...
我覺得有野叮左我個頭,摸下有d 痛...衣家好番好多...
d 蚊想同你玩啜啜 :D
課室咁密封都飛到入去,無孔不入
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:21 AM
tall tall 果隻唔關我事架
咁我呢 :"( ?
我係你心中有冇地位呀 ,俾個位我企企呀唔該
主任坐,我要企,你地訓覺我要幫你地襟被 :"(
Iamtall 發表於 2009-5-22 10:18 AM
tall tall 你都好好啦, 你咪成個企喺度喇 (個 icon), 我 (蹲 )咋...mouse 個 "mou"
So happy , 今日搵左$31800 :-)