返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2006-8-11 09:32 PM 發表

點整架~~
係邊度有得整????
你有冇申請 xanga 呀??
如果有就留低你既 id 已經可以了!
原帖由 dororo 於 2006-8-11 11:30 發表

hi hi~
like your honey, went to 旅行....so quiet this week....:(
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 dororo 於 2006-8-11 21:30 發表

近照

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=AmE ... ygt./SIG=121c8m8is/**http%3a//hk.yimg.com/hk/providers/od/20060809/0809enew14b1.jpg
呢張好恐怖~~~~:L
各位好~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-11 11:37 發表
各位好~
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 echobe 於 2006-8-11 09:36 PM 發表

呢張好恐怖~~~~:L
呢張:lol
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-11 09:37 PM 發表
各位好~
你好...

我去睇電視 lu...byebye 大家!!

夜 d 返黎!!!
原帖由 dororo 於 2006-8-11 21:33 發表

回覆咪可以攞番$1囉
d人吾回覆我先出呢招啫:'(
我改番囉:'(
發新主題  本版發新主題  發表回復  本版發表回復  加入精華  發表附件  下載附件  發短消息  搜索  訪問推廣  註冊推廣  積分下限
威望 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TVB 0 +2 元 0 0 +20 元 0 0 0 0 +10 元 +40 元 0
存款 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

回復冇分架~~~~~~~~
版主都收人分 :@
for the promotion purpose, u are the controller on that area, better to put the free post at the moment wor.....
原帖由 echobe 於 2006-8-11 09:39 PM 發表

發新主題  本版發新主題  發表回復  本版發表回復  加入精華  發表附件  下載附件  發短消息  搜索  訪問推廣  註冊推廣  積分下限
威望 0 0 0 0 0  ...
o..........................
:'(
你地講緊外父收錢單野呀~:o
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 luvsnow 於 2006-8-11 21:35 發表

你有冇申請 xanga 呀??
如果有就留低你既 id 已經可以了!
冇呀~~~
點申請架??????
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-11 09:41 PM 發表
你地講緊外父收錢單野呀~:o
吾好講到咁嚴重:L
收咩錢==?
原帖由 luvsnow 於 2006-8-11 09:39 PM 發表

你好...

我去睇電視 lu...byebye 大家!!

夜 d 返黎!!!
88~
原帖由 dororo 於 2006-8-11 09:42 PM 發表

吾好講到咁嚴重:L
講真呀~
全個壇好似得你係收分噃~[-X