返回列表 回復 發帖
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-17 03:47 PM 發表

你打斋收吾收钱啊?如果要,跟辉哥拿啦..他很多啊~
为兄弟,无话收唔收钱既....不过人地要卑我都唔区既~~:014:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 03:51 PM 發表

为兄弟,无话收唔收钱既....不过人地要卑我都唔区既~~:014:
拿到分一点来
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 03:39 PM 發表

辉哥你节哀顺变喇....打斋呢d野等我和尚仔做喇....... ....
呢个任务就交俾你啦toyo兄。
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 12:04 PM 發表

wa弟,昨天钓有鱼吗?
:019: :019: 期望太大了。。。。。所以吃了白果

原帖由 bbyyhh 於 2008-3-17 03:47 PM 發表

你打斋收吾收钱啊?如果要,跟辉哥拿啦..他很多啊~
bb唔好出刀仔 ,我已经无咗wa弟 ,你唔好咁对我啦。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-17 03:29 PM 發表

帮lala招呼人~~饮杯茶啦...:onion14: :onion14:
都是我的BB对我好。。。。:014:

原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 03:31 PM 發表

希望wa弟以后不要杀生了。。。
以后不杀生了。。。

不过我还会努力。。。‘钓生’的

原帖由 walala 於 2008-3-17 03:59 PM 發表

:019: :019: 期望太大了。。。。。所以吃了白果
wa弟你唔系。。。 toyo兄话你已经。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 03:37 PM 發表

系呀~!!!报纸都出哂街罗~重有相为澄
  谁说我 了,

我还在。。。

原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 04:00 PM 發表

bb唔好出刀仔 ,我已经无咗wa弟 ,你唔好咁对我啦。。
lala出现了....:014:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 walala 於 2008-3-17 04:05 PM 發表

谁说我 了,

我还在。。。
吓~~!!!你未...... 重打左两堂斋添.......
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 04:04 PM 發表

wa弟你唔系。。。 toyo兄话你已经。。。
那个toyo应该是肚子饿,让我给他吃 。。。

原帖由 bbyyhh 於 2008-3-17 04:06 PM 發表

想你所以出现哦。。。

原帖由 toyo88 於 2008-3-17 04:08 PM 發表

吓~~!!!你未...... 重打左两堂斋添.......
你。。。。。你。。。。。

原帖由 bbyyhh 於 2008-3-17 04:06 PM 發表

bb妹,你又话wa弟唔见咗既。。?