返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-3-18 10:31 AM 發表

辉哥不要将啦。。。。

我还以为你:sleeps: :sleeps: 了。。。
我在跟toyo兄谈话,突然断线,上回来你就溜了。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-18 10:37 AM 發表

我在跟toyo兄谈话,突然断线,上回来你就溜了。。。
原来。。。那今晚喽:onion31:

:onion05: 我来啦...花啦啦四大靓仔有在吗?
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 11:45 AM 發表
:onion05: 我来啦...花啦啦四大靓仔有在吗?
宝宝。。。

walala在这里。。。:014:

y here didnt chating about fishing oledi???
原帖由 walala 於 2008-3-18 11:49 AM 發表

宝宝。。。

walala在这里。。。:014:
你的兄弟不见料...
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 01:35 PM 發表

你的兄弟不见料...
bb妹,我来咯!:onion05:
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 01:35 PM 發表

你的兄弟不见料...
哈。。哈。。我都在度喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #817 ckhooi74 的帖子

辉哥~~吃饱了吗?

回復 #818 wk.hoo 的帖子

~~肥仔杰....学靓姐叫你~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 01:56 PM 發表
~~肥仔杰....学靓姐叫你~~
呜。。呜。。靓姐都讲我唔肥。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 01:55 PM 發表
辉哥~~吃饱了吗?
吃饱了:onion18: ,干嘛又出刀仔啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 01:58 PM 發表

呜。。呜。。靓姐都讲我唔肥。。。
都系一句j...哈哈,,~靓仔杰~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-18 02:01 PM 發表

吃饱了:onion18: ,干嘛又出刀仔啊。。
我肚子饿....
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 02:03 PM 發表

都系一句j...哈哈,,~靓仔杰~~
我都唔靓仔。:019: 。你都是叫我杰仔好啦。。