返回列表 回復 發帖
唔是吓你架。。我自由行去四日三夜,我就吃足四日。。可以讲除了睡的时间就是行街同吃嘢了。。
wk.hoo 發表於 2009-7-20 11:40 PM
你现在就是在吓我啊。。。。。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
Hong Kong is a far far dream for me
JackyNelson 發表於 2009-7-20 11:40 PM
let's dream together i dream for US.....you dream for hong kong.....
我不讲,她都知道
ForeverEver 發表於 2009-7-20 11:42 PM
係lu....
是你偏私。。
wk.hoo 發表於 2009-7-20 11:41 PM
我没有啊
各位早~!
ReeNY 發表於 2009-7-20 11:42 PM
reeny妹妹又做星星
不怕!我应该会比你穷!
dicksonkhan 發表於 2009-7-20 11:44 PM
咁上下啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
你现在就是在吓我啊。。。。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-20 11:44 PM
唔一定的。。可能你唔中意吃个度的嘢就唔会咯。。
做么你会知道??
ForeverEver 發表於 2009-7-20 11:43 PM
吓.....研究過帶你去邊玩丫ma....
我没有啊
ForeverEver 發表於 2009-7-20 11:45 PM
有咯。。你偏帮骨猫猫。。
已经割袋了。。10月应该唔可以。。
wk.hoo 發表於 2009-7-20 11:42 PM
去槟城也说割袋。。去香港也说割袋。。那几时才不割啊??
你最早到达!
dicksonkhan 發表於 2009-7-20 11:43 PM
你不是更早~!
你最早到达!
dicksonkhan 發表於 2009-7-20 11:43 PM
你也很早啊。。都还没两点就出现
reeny妹妹又做星星
ForeverEver 發表於 2009-7-20 11:46 PM
哪里有啊~~~??
去槟城也说割袋。。去香港也说割袋。。那几时才不割啊??
ForeverEver 發表於 2009-7-20 11:48 PM
过了今年就可以恢复D咯。。。
吓.....研究過帶你去邊玩丫ma....
oscarcola 發表於 2009-7-20 11:47 PM
好啊。。你和angela帮我想想