返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 05:37 PM 發表

Toyo, 我想聽, 講呀!
本来我都唔信............................................................................................................................................................................................................................我甘靓仔~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-11-2 05:43 PM 發表

本来我都唔信........................................................................................................................................................................................... ...
死呀你! 你亂 up! 冇呢味野發生過!

回應 toyo88 第 9153 篇文章

你1点都不靓仔
马骝闭关~~
讲起匹布甘长,好懒写字..................
入谷温人
原帖由 cammy8080 於 2008-11-2 05:42 PM 發表

我D細佬妹會全部食哂架
哈, 牙醫好生意囉! actually, 我都會係不9 的將來食哂d糖嫁! 哈!
原帖由 huey23 於 2008-11-2 05:46 PM 發表
你1点都不靓仔
唔通系靓女??!!
入谷温人
原帖由 cammy8080 於 2008-11-2 05:49 PM 發表

我都話佢講嘅嘢唔好信啦
懒写字...............
入谷温人

回應 toyo88 第 9158 篇文章

你是半人半妖
马骝闭关~~
原帖由 toyo88 於 2008-11-2 05:47 PM 發表
讲起匹布甘长,好懒写字..................
你可以用電腦的 功能 錄音, 放番上黎俾我地聽, 咪得囉!
原帖由 huey23 於 2008-11-2 05:50 PM 發表
你是半人半妖
哈哈, huey, 你用你支棍打佢啦!
原帖由 huey23 於 2008-11-2 05:50 PM 發表
你是半人半妖
已升华到魔喇~~
入谷温人
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 05:52 PM 發表

哈哈, huey, 你用你支棍打佢啦!
他无棍架...........
入谷温人

回應 toyo88 第 9166 篇文章

你不是 在地域的咩 ~~~
马骝闭关~~
原帖由 cammy8080 於 2008-11-2 05:51 PM 發表

你果邊D屋裝飾靚唔靚??
唔係靚, 係好恐怖, 聖誕節就靚!
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 05:50 PM 發表

你可以用電腦的 功能 錄音, 放番上黎俾我地聽, 咪得囉!
甘深既野,我又点识喇..................
入谷温人