返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:36 PM 發表

部desktop 好慢, 諗緊好唔好 format,  我部 Notebook  無情情上唔到網, 我又唔識攪, 唯有format.  從裝一次就冇事. 今晚太夜, 明早至做.
那就明天作... 老鼠仔都好吗....?
珍惜四人帮。。。

回應 ckhooi74 第 9609 篇文章

佢的病又复发啦!!!
原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 02:40 PM 發表
佢的病又复发啦!!!
你唔惹佢嘛无事咯。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:38 PM 發表

金金, 話我知 "要准备摆fair" 點解呀?
这几天MIDVALLEY会有大型的fair,我们的公司都会在那边摆档....
珍惜四人帮。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 02:38 PM 發表

有时里面既问题皆。。set一set就得架啦。。
唔知點 setup 呀! 如果不複雜, 可以係呢度話我知. 得唔得? 可能我地d friends 有同樣問題. 如果好複雜同麻煩就算喇!
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-29 02:42 PM 發表

这几天MIDVALLEY会有大型的fair,我们的公司都会在那边摆档....
喔, 有節目, 好開心喎!

回應 ckhooi74 第 9617 篇文章

我没有呀!!!
佢依家见到我就。。。。。 我唔放。。。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:45 PM 發表

喔, 有節目, 好開心喎!
开心...........?每次有FAIR都好惊...好闷的...
珍惜四人帮。。。
原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 02:46 PM 發表
我没有呀!!!
佢系咪对你有。。。
原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 02:46 PM 發表
我没有呀!!!
谁啊.....?你无放什么啊...? 可不可以8下....晴晴...
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:43 PM 發表

唔知點 setup 呀! 如果不複雜, 可以係呢度話我知. 得唔得? 可能我地d friends 有同樣問題. 如果好複雜同麻煩就算喇!
可以讲下咩问题无?
大哥..... 车仔放3粒半/4粒,点看.....?
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 9624 篇文章

最近我俾2哥。。。。。。。。。。。打
佢有病。。。。。你要小心
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-29 02:31 PM 發表

你有要format电脑.........?
因為我唔識攪入面Dsetup.  所以咪還原基本步囉! 好妻涼嫁, 次次都要從頭安裝過d軟件. 做半日呀! 無辦法, 我自己電腦技術唔叻痲!

回應 bmoon1977 第 9626 篇文章

梗係4粒啦!!