返回列表 回復 發帖
原帖由 malsss 於 2009-2-28 21:39 發表

你够胆打大大佬
malsss,到http://tvboxnow.com/thread-613634-1-1.html,跟我每條買番TVB 2000000,輸了我賠你
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2009-2-28 09:53 PM 發表
我係唔會再發帖架
我都係咁话!
原帖由 cck_my 於 2009-2-28 21:53 發表

呢排输到我.......
有賭未為輸
原帖由 lhy92725 於 2009-2-28 09:47 PM 發表

都话架啦,肯定收窄佐啦
  你如急着要用...
                    就用 7,000,000 TVB$ 去換7,000點功勳...
                          就马上可以用15,000功勳 --> 中級武將

不过以你的吹水功力来看,很快就可以达到的!
                    不用浪费你的 TVB$...
原帖由 假書僮 於 2009-2-28 09:56 PM 發表
有賭未為輸
最弊越赌越输得多!
原帖由 假書僮 於 2009-2-28 09:54 PM 發表
malsss,到http://tvboxnow.com/thread-613634-1-1.html,跟我每條買番TVB 2000000,輸了我賠你
赌外围吗???等我睇下咩来的...
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-28 21:57 發表

你如急着要用...
                    就用 7,000,000 TVB$ 去換7,000點功勳...

不过以你的吹水功力来看,很快就可以达 ...
15,000功勳 有排呀!骨貓妹,叫健哥哥给你7佰萬換功勳
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-28 09:57 PM 發表

你如急着要用...

用錢換就是浪費, 以骨貓的功力, 很快就到

外星貓E生
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-28 09:57 PM 發表

你如急着要用...

悟好咯,甘晒钱
條骨都無佐lu
原帖由 假書僮 於 2009-2-28 10:00 PM 發表
15,000功勳 有排呀!骨貓妹,叫健哥哥给你7佰萬換功勳
我要靠自己

評分次數

• enjoy698869

條骨都無佐lu

回應 lhy92725 第 10182 篇文章

骨猫果然有骨气!
原帖由 cck_my 於 2009-2-28 10:10 PM 發表
骨猫果然有骨气!
因为我就剩返条骨啦
條骨都無佐lu
原帖由 malsss 於 2009-2-28 10:06 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=15825270&ptid=613634][/url]
漢諾威   上 2.5/3 1.75  
法蘭克福   上 2.5 1.95  
多蒙特   上 2.5 1.6  
哈化柏林 上 2.5 1.75  
波琴   上 2.5 1.95
5串1 tvb 10000000

皇冠88          2009-2-28 10:05 PM          TVB 1000000 元          ...
假兄,我转错数,一千万变一百万,点算啊?? 因为规矩如下:-

3. 投注後,會員不得編輯貼子(edit post)
違者的投注將會視為無效及沒收投注金
8.過數不足 會視為投注無效及沒收投注金 
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 lhy92725 於 2009-2-28 10:07 PM 發表

我要靠自己
有骨气... 支持你!
原帖由 lhy92725 於 2009-2-28 10:11 PM 發表

因为我就剩返条骨啦
你条鱼就係