返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-24 01:14 AM 發表。

你想玩咩野。。:onion14:
存款 836410 元
一落千丈~~好慘情下~~不如捐比我啦!
??? wwinglin ? 2007-8-24 01:18 AM ???
好啊!!不过你出题先:014:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-24 01:18 AM 發表。

唔知呀~~比d野我估下~~耍有獎品架
BEYOND 家駒幾時死,幾年。。幾號
(限你三分鍾=奬金5000元—)
原帖由 wwinglin 於 2007-8-24 01:22 AM 發表。

存款 836410 元
度卑你我仲穷过你耶:019:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-24 01:22 AM 發表。

存款 836410 元
你放心,我今晚會收返十幾萬:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-24 01:26 AM 發表。

BEYOND 家駒幾時死,幾年。。幾號
(限你三分鍾=奬金5000元—)
1993年6月30
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-24 01:26 AM 發表。

度卑你我仲穷过你耶:019:
一齊玩,邊個快答中就邊個攞:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-24 01:27 AM 發表。

你放心,我今晚會收返十幾萬:onion14:
恭喜你呀~~咁係咪要慶祝下呀~~
原帖由 wwinglin 於 2007-8-24 01:28 AM 發表。

1993年6月30
错。。。:onion14:

原帖由 boy321 於 2007-8-24 01:28 AM 發表。

一齊玩,邊個快答中就邊個攞:onion14:
我答佐啦~~:024: 答佐啦~~:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-24 01:30 AM 發表。

错。。。:onion14:

6S7yAEAb2vk
1993年6月24日凌晨,樂隊於日本富士電視台錄影遊戲節目時發生意外,黃家駒不幸從約三米高舞臺墮下重傷昏迷,留醫六天後於當地時間下午4時15分逝世,終年31歲。遺體下葬於將軍澳華人永遠墳場;另外九龍塘省善真堂亦安放了其靈位,直至現在仍不時有樂迷前往憑弔。
無理由錯
原帖由 wwinglin 於 2007-8-24 01:32 AM 發表。

1993年6月24日凌晨,樂隊於日本富士電視台錄影遊戲節目時發生意外,黃家駒不幸從約三米高舞臺墮下重傷昏迷,留醫六天後於當地時間下午4時15分逝世,終年31歲。遺體下葬於將軍澳華人永遠墳場;另外九龍塘省善真堂亦安放了其靈 ...
乜错都要理由架咩。。
原帖由 wwinglin 於 2007-8-24 01:18 AM 發表。

唔知呀~~比d野我估下~~耍有獎品架
卑点野你地玩勒!!! 我用国语写噢(右脚顺着时钟在地上不停转的圆圈然后右后在空中写8
字)你的脚自然会就会跟着手一起写8字了:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-24 01:34 AM 發表。

乜错都要理由架咩。。
你係問幾邊年邊日死~~唔係問幾時出殯喎~~
原帖由 wwinglin 於 2007-8-24 01:32 AM 發表。

1993年6月24日凌晨,樂隊於日本富士電視台錄影遊戲節目時發生意外,黃家駒不幸從約三米高舞臺墮下重傷昏迷,留醫六天後於當地時間下午4時15分逝世,終年31歲。遺體下葬於將軍澳華人永遠墳場;另外九龍塘省善真堂亦安放了其靈 ...