返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-1 08:42 AM 發表

manyiu早晨。。昨日msn叫你无睬我。。。
前晚講過我昨日會洗機麻! 洗完機要安裝番d programs  入去. 做死我!
原帖由 walala 於 2008-8-1 12:46 AM 發表

等我有心才弄。。。。
...好..知道
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-8-1 01:19 AM 發表
Micky, how are you today? I am in computer class now.

manyiu...好忙
原帖由 manyiu 於 2008-8-1 04:16 AM 發表

Micky, 雖然你話我有錢過你少少, 不過錢真係好吸引呀! ha ha!
昨晚我又中奖金啊...第4名
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-1 08:42 AM 發表

manyiu早晨。。昨日msn叫你无睬我。。。
辉哥..又转咗look.过街沟女..

回應 mickeybblim 第 10512 篇文章

mickey妹妹入黎无叫我。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 10:19 AM 發表

辉哥..又转咗look.过街沟女..
哈哈。。咁都俾你睇到。。

回應 ckhooi74 第 10514 篇文章

10513楼..叫咗啦..

回應 mickeybblim 第 10516 篇文章

嘻嘻。。 刚刚睇到。。

回應 ckhooi74 第 10517 篇文章

去咗边沟女啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 10:26 AM 發表
去咗边沟女啊...
你睇到咗咯。。。

回應 ckhooi74 第 10519 篇文章

一只眼开..一只眼闭
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 10:18 AM 發表

昨晚我又中奖金啊...第4名
點中呀? 教下我得唔得 j?
辉哥哥。。。
輝哥戴黑超好英呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件