返回列表 回復 發帖
KK冇咁早
lckiong 發表於 2014-2-11 10:15 AM
小强早
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK应该起身练功啦,不过他一定无甘勤力
lhy92725 發表於 2014-2-11 10:17 AM
我都想咁勤力,不过敌唔过睡魔
就係呢樣先討厭

但係又將心比己
香港店舖嘅租金真係高得好恐怖
1000呎(30坪)要10幾20萬租
其實好大部分賺來係去交租
唔做多幾轉生意,連租都唔夠
如果你係老闆,眼見錢已經喺門口,
就係因為D客喺度吹水唔走,門 ...
perfectman 發表於 2014-2-11 10:23 AM
冇变啦,香港节奏咁快,行慢d都被人闹啦
呢家多佐好多强国人在街上,无甘快架啦
條骨都無佐lu
呢家多佐好多强国人在街上,无甘快架啦
lhy92725 發表於 2014-2-11 11:54 AM
咁我就唔知啦,未去过,你又唔肯包我去
我都无钱落HK咯,仲话包你,你揾钱多我好多啦,大马纸水又高,无问题的啦
條骨都無佐lu
我都无钱落HK咯,仲话包你,你揾钱多我好多啦,大马纸水又高,无问题的啦
lhy92725 發表於 2014-2-11 12:04 PM
竟然有人讲大马纸水高係高过人民币,但係大马嘅生活水准更高
生活水准应该同强国差不多啦,可能低D添
條骨都無佐lu
KK 午安
型 英 帥 靚 正
生活水准应该同强国差不多啦,可能低D添
lhy92725 發表於 2014-2-11 12:31 PM
应该唔会,因为强国做内地市场就非常足够,大马冇内地市场,係靠外资,但係大马嘅朋党政策就係度赶走嗮d外资
KK 午安
chan200308 發表於 2014-2-11 12:32 PM
老陈好
吾好理咩资啦,总之生活水平我地呢边绝对吾低,牛肉要37蚊斤,你果边呢?
條骨都無佐lu
吾好理咩资啦,总之生活水平我地呢边绝对吾低,牛肉要37蚊斤,你果边呢?
lhy92725 發表於 2014-2-11 01:29 PM
牛肉唔係要睇部分嘅咩我依度都係咁上下,不过係马币,大概30蚊度
牛腩都差不多喔
你果边便宜好多啦
條骨都無佐lu
牛腩都差不多喔
你果边便宜好多啦
lhy92725 發表於 2014-2-11 01:57 PM
30蚊係普通嘅,靓嘅部分再贵d添