返回列表 回復 發帖
KK晚上好。
pknoface 發表於 2014-2-19 07:52 PM
ken兄早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
但我呢个安卓系统都好吾掂啊
或者我未识设定啦,连网站D视频我都开吾到嘅
條骨都無佐lu
但我呢个安卓系统都好吾掂啊
或者我未识设定啦,连网站D视频我都开吾到嘅
lhy92725 發表於 2014-2-19 09:51 PM
我用note2年幾都唔見有啲咁既問題播。
唔關事嘅
係蘋果一向自閉咋
開始嗰時無得揀,焗住用ipad
自從有電話有note,平板有note10.1之後,蘋果已經喺我生活中徹底消失,想當年一圍檯食飯,至少8成人用蘋果,而家一圍檯食飯,有2個人用蘋果已經偷笑 ...
perfectman 發表於 2014-2-19 08:55 PM
我一個朋友三星轉蘋果力贊蘋果好用
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我用note2年幾都唔見有啲咁既問題播。
pknoface 發表於 2014-2-19 10:02 PM
手机同PAD系米吾同啊?
我用紧的S2都好好架
條骨都無佐lu
我一個朋友三星轉蘋果力贊蘋果好用
tvbkk123 發表於 2014-2-19 10:21 PM
各人有各人中意。
手机同PAD系米吾同啊?
我用紧的S2都好好架
lhy92725 發表於 2014-2-19 10:25 PM
手機可以打電話, pad未得。
各位 晚安
型 英 帥 靚 正
手機可以打電話, pad未得。
pknoface 發表於 20/2/2014 02:35 AM
邊個亂up話pad打唔到電話!

我用tab7+同tab10(3G)都可以打電話哦
認真睇真啲真係又真係
唔關事嘅
係蘋果一向自閉咋
開始嗰時無得揀,焗住用ipad
自從有電話有note,平板有note10.1之後,蘋果已經喺我生活中徹底消失,想當年一圍檯食飯,至少8成人用蘋果,而家一圍檯食飯,有2個人用蘋果已經偷笑 ...
perfectman 發表於 19/2/2014 08:55 PM
係各種手機同pad顯示規格/像素唔一樣,所以啲app兼顧唔到各種顯示版面

蘋果手機一個規格,pad一個規格
蘋果pad有pad app,手機有手機app
認真睇真啲真係又真係
KK早晨。
邊個亂up話pad打唔到電話!

我用tab7+同tab10(3G)都可以打電話哦
lckiong 發表於 2014-2-20 07:23 AM
係咩? 真係孤陋寡聞添。
係咩? 真係孤陋寡聞添。
pknoface 發表於 20/2/2014 08:09 AM
係亂up一通
認真睇真啲真係又真係
哈哈, 名符其實。