返回列表 回復 發帖
錯, 我支持利記既方法:
1) 唔睇成佢地比賽 (因為睇親都輸)
2) 買佢對家
go2david 發表於 2012-2-26 16:10
有實力始終都係有實力既,點會話一兩個黑仔就剋到佢會輸波
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
貓跟大隊, 利物浦輸到來晒譜
CC517 發表於 2012-2-26 16:11
hide曾說過:
去你個利記唔買利記, 容乜易比你地釘死
CC517 發表於 2012-2-26 16:12
sorry,體育區係我睇,你唔洗怕
hide曾說過:
不過我咁多年真係睇親都輸九成以上...唔到我唔服
畸形人類研究科
sorry,體育區係我睇,你唔洗怕
HIDE 發表於 2012-2-26 04:13 PM
咁咪死多二錢重
外星貓E生
咪係, 唱利記唔怕, 唱曼聯就死得
畸形人類研究科
go2david 發表於 2012-2-26 04:14 PM
曾特首話:你唔輸服
外星貓E生
go2david 發表於 2012-2-26 16:14
你今晚睇,贏左破咒
hide曾說過:
咁咪死多二錢重
CC517 發表於 2012-2-26 16:14
我唔介意人反曼,因為我都剩係鍾意費爵爺
hide曾說過:
咪係, 唱利記唔怕, 唱曼聯就死得
go2david 發表於 2012-2-26 16:15
個個都反得,係藍海唔反得
hide曾說過:
竟然係咁
畸形人類研究科
竟然係咁
go2david 發表於 2012-2-26 16:17
因為鍾意佢先鍾意曼聯,如果費老頭去左巴塞我都鍾意巴塞
hide曾說過:
個個都反得,係藍海唔反得
HIDE 發表於 2012-2-26 04:16 PM
藍海今晚千祈唔好買利記, 放我地一條生路啦
畸形人類研究科
藍海今晚千祈唔好買利記, 放我地一條生路啦
go2david 發表於 2012-2-26 16:20
由你落注買對家,不如你比錢藍海買卡迪仲好啦,威力x100000 倍
hide曾說過:
係喎, 你唔講醒唔起添
畸形人類研究科