返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
0 O! M( q0 q/ [; D  }7 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦tvb now,tvbnow,bttvb: Y- R  @8 P' I9 o
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
  N# y8 A# D8 M+ t  a
黑色真係好型@@tvb now,tvbnow,bttvb" {+ A6 h. p( {+ t9 Y
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
  l4 l' V+ G3 S; f好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
6 u1 K( j" {1 n3 Z5 f  wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
* D! B6 o, s# U' ~公仔箱論壇thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
8 Z7 V2 `( [, m* v0 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨公仔箱論壇2 [, z- E  C* G2 I1 Z0 H- `
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 l# |( D6 H1 H3 d* w" J; ]. Q
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
# d# g7 `3 ]$ l/ E% V魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
+ t+ C4 R) d# ?7 Y9 E% N我就鍾意one多d(所以訂左one)
' X4 l# n/ R0 Ntvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb2 ~+ s, X, p2 F* v+ B
我就鍾意one多d(所以訂左one)
+ A" A1 F: }" a9 Vtvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
1 m7 p4 u3 i# W2 Utvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
0 K% g+ j/ F3 `& V4 ]1 Atvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ]" Q' \! G" c. w
同埋我覺得one影相靚d
8 @. H9 F2 e) Y3 t' r& e我就鍾意one多d(所以訂左one)
5 m# o1 ~% J0 K  C, l2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
) `" h3 ~8 [0 d* pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
* ^$ @% o: O9 X# E( `但S4好似都多左好多新功能..?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 q+ R/ d3 }* H2 e! _
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
# Y- T0 b( O( @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我覺得one影相靚d
$ c1 l2 u9 |! T. W, U2 itvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% t2 y* Y( O7 Q
如果講像素既話唔係S4高D咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( n* V% Z0 y2 C8 |9 D( W* B. k
但S4好似都多左好多新功能..?
0 h+ R. ]  N3 m% \, J魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" b$ X& q. S) S6 p; j: c
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
, W% s$ t. V) p同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
) Y: I# J" I* ]- {# l5 h) P# M, Gwww3.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩www3.tvboxnow.com& P. M# m2 k# ^' i; a* l6 Z
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
0 V/ v' V/ @+ G" Y  U- Z( {tvb now,tvbnow,bttvb但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
! b, X' Y% a( t- sone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
/ U8 n: |% p0 H2 c: a" i. r公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www3.tvboxnow.com, Z6 q5 b, l% ~; r' n; W
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁www3.tvboxnow.com" r; \  N4 ?0 b8 ~0 ^0 E: R3 j( b9 o
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
5 x( [0 q# u6 o  m
如果係咁咁真係唔洗考慮....