返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D公仔箱論壇, r% U7 J3 \; A. q; y) d
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' `* e' w& A3 F+ d) A
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
0 I& G! Y1 ~, T3 v/ rtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
# L# n5 |; F3 ~/ j. i6 k2 O% rwww3.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 D. t% }" z. k& a0 N9 H
点解samsung的设计师没啥新创意的?www3.tvboxnow.com( i" }( s4 S) \8 W* Z: R/ P
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
公仔箱論壇( Y' U7 A' ?! G+ X
s4個mon好差?不過大dd@@
- Z# I; `+ L) |2 c+ P7 d0 u. I9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
公仔箱論壇+ S% d" L" W5 V+ v$ L
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
' q( \5 t0 J  {  O/ e$ f" z7 e# Ione個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
4 r6 c& |9 B% D( Ktvb now,tvbnow,bttvb而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,% T# T* l& U" E2 Y
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
2 `( D7 d/ t! B  k" M8 h0 H* Zwww3.tvboxnow.com部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
. o; ^! v, Z- Z6 ?, f) M+ n2 k公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
* Z$ ^4 L; T, ~+ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
( w: s& O7 T9 ]! @部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
, B' w9 Z7 D+ v8 \5 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; x' M2 i  R: Q9 v  n
下點解得返8gb? d app冇得del咩
$ i. Z* H6 X* P. Pwww3.tvboxnow.comme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架tvb now,tvbnow,bttvb8 Q/ S+ {2 B  p* @
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
% I1 o6 b$ c# `) u6 p$ f7 n) B4 n6 Bwww3.tvboxnow.com你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
* w, D2 o0 m- t2 x下點解得返8gb? d app冇得del咩tvb now,tvbnow,bttvb( O4 c) k8 d  R& |8 ?2 S5 \
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
www3.tvboxnow.com) D) d. t0 W( w# N+ T8 X/ C( E# k$ }
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快