返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
1 p9 p9 `, t% X# V% Lwww3.tvboxnow.comi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
- h7 F% B: q0 J+ ewww3.tvboxnow.com咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
0 n0 Y2 b2 O2 t+ O$ Y/ N5 i
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
  u7 |- m) o9 P' ~. F; e" j7 S( i公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
  r/ K# g: ?" @3 U
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
- C* b) g+ h# n0 M# k- M6 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
- J( R/ C# v6 A# R. y' l6 a4 m2 o' Q) @www3.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
7 l& t# L. \8 J0 _, wwww3.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 H" }6 t4 g/ ^$ x2 V- a
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w& L6 |3 ^% g7 V
連傾電話個d都會熱??
$ `, {& z; R; p7 M我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分tvb now,tvbnow,bttvb8 L6 I+ A; {1 y0 P. j. u
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
$ a: M% y0 ?5 L! w8 O4 ?8 t1 t: Ptvb now,tvbnow,bttvb係, 用一陣就會熱
2 p: L4 I+ P! h% n! r公仔箱論壇講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 [# @. n2 L) w7 _: ?) L& s
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
3 c2 z6 s/ W- _SENSE TV係咩黎架??
8 |1 k  t" @' x& s- f4 ]www3.tvboxnow.comSENSE TV係咩黎架??
: a( _2 c) n9 q魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
5 u& S6 C& S7 d$ j% {% d8 f公仔箱論壇可以將one當做遙控www3.tvboxnow.com' G5 z4 `9 i' o2 Y; w
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
1 }# v1 d; d- t4 V: g0 y9 c3 g- mtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
: e& x3 r" n& l# q- w# H  w& G" d我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
tvb now,tvbnow,bttvb8 n, i* l+ i4 A
可以將one當做遙控0 d8 w- m6 z: `- T8 Z; H' s' \
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用公仔箱論壇7 r- h" ^3 \8 A8 |5 L$ x
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
公仔箱論壇- A! s) Z3 r+ D0 d) @
咁犀利
4 j1 }8 \/ Q- Y) O5 _6 Y/ I5 `4 c" @# k/ I我今晚都出去試下部機先
: o5 p# }4 V9 x/ d, W7 atvb now,tvbnow,bttvb我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
7 l& p: m' J  t魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
www3.tvboxnow.com5 f( K# t. \" i7 k
wow,你幫我打左支強心針4 K9 h% J6 W# d0 X3 H* R8 u
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
公仔箱論壇* r7 F8 e# O+ @; @
wow,你幫我打左支強心針6 ]3 Z6 m, ]% X+ {
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 r7 f6 G' l4 ]0 F. c+ S6 D
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ A- m& ^& Z- x; E" B
我覺得d電都ok襟
, C- M' T- Q/ ]; |: ?5 S你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文: b% I* ~/ [0 `3 R6 w
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm