返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
* b# C" l  y' [, `9 b) Bkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
2 W$ g8 |3 g5 ]: p2 N4 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvb now,tvbnow,bttvb, f8 u; U: [" S/ z6 ^; b9 C
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
/ m9 t/ x) j" `8 b1 y4 ?www3.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?4 m& ~6 S4 q; y& R, l
不過htc邊部好?
  l0 L$ `; g7 m4 _8 d. ~公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
& t5 b. ?! D5 f8 [& q0 |tvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?/ @! L6 ^* S! K' s. |5 ?- ]$ g
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  s5 }. o9 _+ A/ ^) V) K* D
係呀
2 F4 i  f  P; z6 O; gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
9 r6 i: \, e$ E5 d: |  r咁htc既話邊部好呀?@@公仔箱論壇# ?2 Z+ z9 D! n! b9 i- G. y" H% K
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
2 k; g* [( [2 G" j- l- {5 \' X
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
; a4 A2 i3 l7 b% D6 d5 o6 X* Qtvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
( f& T- C2 U7 ?- E4 g' W$ @6 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
9 @+ O4 Y/ `9 I# C7 _# m
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正$ ?. e4 W+ ?4 N2 q9 }/ |; b
不過香港都有蝴蝶咩???
6 N- k2 Q3 W7 i1 g公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
- ~" c) L3 v0 x5 ]8 f" c9 Ywww3.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???
( c) k# D6 e; B- M, `! |4 |2 Z* bwww3.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
% \6 x: H4 A. F. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
: n0 A( u. K; B係呀tvb now,tvbnow,bttvb4 \# {: j& c% p6 B9 I6 `/ x3 V
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
! |% U; [% I" e/ j6 E. x/ S2 Q6 }$ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
) b$ l4 V; ~% Y* G. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
0 R# U9 `3 ^/ m! j1 y6 [公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
3 p3 T, R7 l- _. Z5 Rwww3.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G1 x' e# v, p6 z
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
: K; g! L# u9 D0 S) e- W蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 J7 N+ B+ L8 n, N4 F
個個都話one@@
1 S6 z. ~! L3 L; Y; }: I* Hwww3.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?, z* O5 B- _2 N% T* I5 T6 {
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
. _4 D8 |; O+ G公仔箱論壇我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
# H& y  \. E) S6 C- c$ H% e! D/ |tvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機! ?3 p5 T. k+ o3 W# R: ?9 V0 [
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
; p5 Z* C8 f$ L# ]" [
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題$ Y) e9 D* P7 `+ g0 X
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  e# u' u& P8 M0 k4 X* w
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% l( v5 E! `& h  R% d& e' D
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
+ X) ]* ~* b' f例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag