返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
太纵D细路咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
有次在麥當勞見到個亞爸抱住個仔,個仔食緊薯條,個亞爸只係食咗佢一條薯條,個仔就V嘩鬼叫,之後仲大巴大巴咁車佢亞爸,個亞爸又無乜反應,雖然睇唔過眼,但係人地嘅家事,管不到啦

好多時見到D人係網上做壞事 ...
perfectman 發表於 2013-11-21 05:56 PM
唔止咁架,我依度全部打劫,搶嘢都係14-18歲嘅靚仔,全部持住有兒童法令保護佢地,唔使坐監獄,所以我認為兒童法令歲數降低到13歲以下,依架嘅人太早熟,諗衰嘢嘅頭腦特別厲害!
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
依架d所謂兒童好恐怖架,我係街度見到一大班靚仔,我都要閃,費事有乜嘢事錯嘅都係我
簽名被屏蔽
KK 晚上好
型 英 帥 靚 正
你在那個國家?
perfectman 發表於 2013-11-21 07:38 PM
馬來西亞囉,貪污世界第一,種族歧視都係十名之內
KK 晚上好
chan200308 發表於 2013-11-21 07:49 PM
老陳好
tvbkk123 發表於 2013-11-21 07:50 PM
污世界第2, 種族歧視都係第1.
型 英 帥 靚 正
tvbkk123 發表於 2013-11-21 07:50 PM
kk 好, 小強失蹤咗.
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
污世界第2, 種族歧視都係第1.
chan200308 發表於 2013-11-21 07:53 PM
之前睇報紙話升咗去第一嘅wor
馬來西亞香港華僑?廣東話那麼流利?
perfectman 發表於 2013-11-21 08:21 PM
大馬人乜話都半桶水架啦,我住城市,城市華人講廣東話或華語比較多