返回列表 回復 發帖
我估第二輪3億暗樓是12993#
J神下午好。多謝第一、第二輪活動獎賞
多謝J神第一、二輪活動獎賞!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
我估第二輪3億暗樓是12968#
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
多謝J神活動獎賞!
比心機 努力 加油 唔怕慢,最怕站!
我估第二輪3億暗樓是12988#
比心機 努力 加油 唔怕慢,最怕站!
派金第二輪活動,每位派1千萬,

名額15個,先到先得

此活動格式:

1千萬報名X1

另外在此活動進行中會有個特別暗樓,

價值$3億...

名額1名,此派金活動結束後公布

PS 1:有關特別暗樓於達15名名額後便會結束及截帖,本人有最終決定權

PS 2:此第二輪派金活動結果後,會連同第一輪一起派發,祝大家GOOD LUCK !

競猜引言活動中的第二輪3億暗樓得主是誰??

估暗樓帖數範圍由:12930#-12995#

估中者可得3千萬賞金(以每位計算)

(當然就此活動未有參與者估中,則以最接近暗樓數者奪得2千萬賞金,以每位計算)

活動格式:

我估第二輪3億暗樓是12937#

PS :就有關估特別暗樓活動,本人有最終決定權,參與者不得異議

此活動於H.K時間2015年04月22日上午09時截止
timmaxsing 發表於 2015-4-20 08:57 AM
請問 J 神 (雖然冇乜可能...HeHeHe...)如果...可能...或者...萬一...有3、4、5... 個人估中,咁你有嘅最終決定係唔係估中都有獎呀??
grace姐寫曬大字報,財神版想睇吾到吾答你都難啦
條骨都無佐lu
我估第二輪3億暗樓是12989#
J神傍晚好,多謝第一、二輪派金活動獎賞!
我估第二輪3億暗樓是12987#
請問 J 神 (雖然冇乜可能...HeHeHe...)如果...可能...或者...萬一...有3、4、5... 個人估中,咁你有嘅最終決定係唔係估中都有獎呀?? http://www.qoobee.com/ ...
gracechanstuart 發表於 2015-4-20 03:16 PM
暗樓數我是一早己定好,只此開設出來比你哋估,我都在活動說咗,多於一位中的話,是每位計算金額,(E.G 本活動有3人答中,就每位都3千萬)當然參與者對結果不可異議啦。
grace姐寫曬大字報,財神版想睇吾到吾答你都難啦
lhy92725 發表於 2015-4-20 04:28 PM
係...眼都花啦...
請問 J 神 (雖然冇乜可能...HeHeHe...)如果...可能...或者...萬一...有3、4、5... 個人估中,咁你有嘅最終決定係唔係估中都有獎呀?? http://www.qoobee.com/ ...
gracechanstuart 發表於 2015-4-20 03:16 PM
有可能...HeHeHe
型 英 帥 靚 正
多謝J神第一、二輪活動獎賞!