返回列表 回復 發帖
哇~~!!感覺間野好有貴氣, 收費如何呀?
viento 發表於 2012-8-3 04:40 PM
都唔系好貴。。。一個set luch 15usd 有找。。。
都唔系好貴。。。一個set luch 15usd 有找。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-3 04:43 PM
都成80元台幣......
L姐在台灣邊區?

我要去瞓啦, 聽日再傾過........如果你冇去街的話
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
睇黎今日永远吾会出现咯
條骨都無佐lu
L姐在台灣邊區?

viento 發表於 2012-8-3 04:48 PM
台北, 妳去台灣可以搵佢 <-- 自把自為
永遠早安~~!!
知你今日應該唔會入嚟
都送你杯咖啡啦
台北, 妳去台灣可以搵佢 <-- 自把自為
blacker14tt 發表於 2012-8-3 07:46 PM
出賣L姐行蹤
甘吾算出卖,呢度系人都知柠姐在台北
條骨都無佐lu
L姐在台灣邊區?

viento 發表於 2012-8-3 04:48 PM
成400 台幣啊。。。。
80蚊買飯盒就差不多。。。。
成400 台幣啊。。。。
80蚊買飯盒就差不多。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-4 09:41 AM
係wor......我尋日點計數架
台灣食野貴唔貴架?
我有朋友去過...女佣咖啡店, L姐去過未?
係wor......我尋日點計數架
台灣食野貴唔貴架?
我有朋友去過...女佣咖啡店, L姐去過未?
viento 發表於 2012-8-4 09:53 AM
沒。。。睇過網上介紹。。。。D Toilet restaurant 我都沒。。。。有次去 Hello Kitty,
D嘢貴夾唔好吃。。。。
沒。。。睇過網上介紹。。。。D Toilet restaurant 我都沒。。。。有次去 Hello Kitty,
D嘢貴夾唔好吃。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-4 09:56 AM
我FD話.....廁所餐廳D野食, 真係同個餐廳名一樣, 一樣咁屎
我FD話.....廁所餐廳D野食, 真係同個餐廳名一樣, 一樣咁屎
viento 發表於 2012-8-4 10:04 AM
你FD 有沒去吃魚生系企住吃咖?系香港旅遊指定必吃。。。
你FD 有沒去吃魚生系企住吃咖?系香港旅遊指定必吃。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-4 10:15 AM
冇聽佢講過wor...响邊架?
呢度HK旅游介绍啊?
條骨都無佐lu
風婆婆快D儲錢, 兩岸三地遊