返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得" |  ^1 J8 v6 D5 u, D: r* S) w
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
: A1 F, F1 v1 |公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
5 @8 f3 z+ I& J2 n. n( U. Awww3.tvboxnow.com咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc onewww3.tvboxnow.com) w+ A/ I$ ^1 k
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
$ ]! g2 ]. l9 R) D咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
tvb now,tvbnow,bttvb4 n1 R& y/ }$ D7 @
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??tvb now,tvbnow,bttvb% D; g6 Z; E! K3 G- f- Y! S0 p: X
咁你覺得好冇用呀?www3.tvboxnow.com2 T# A" u" R/ t
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
公仔箱論壇* b7 A2 b/ L5 _) e6 @
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正公仔箱論壇& Q7 G% x$ @7 |! Y3 h' B$ X/ k
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
# `* o6 I6 [6 V公仔箱論壇咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Y( t) G# r8 H. z' u( _/ q7 ]# P  h
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. s4 @  p: a& q" Z4 e/ k7 Z- ]
我自己就prefer one...
- a3 T/ H4 i  P" w/ c4 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one公仔箱論壇. h' C8 l; X' D# s/ }: D  X
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
www3.tvboxnow.com) e% |0 G( k1 U
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
tvb now,tvbnow,bttvb: M- o( u9 `0 N9 {- Y
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
% n& Z  i& F  a8 p  _; V2 i好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
. ~, ^) R7 e/ c: mwww3.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- C: C7 n3 P2 y0 h+ x% T) O
one影相得唔得架?呢樣好緊要
' ^/ B2 ?% E8 z/ n  j' r; lwww3.tvboxnow.com我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@tvb now,tvbnow,bttvb0 r  U" e) C$ }/ q! E( k3 r
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
/ W' U! a( }0 u! L+ J. u  r& A
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
tvb now,tvbnow,bttvb( s' C" G" C' Q+ o2 |$ f( O; y+ y
one影相得唔得架?呢樣好緊要
( R; b/ v* i$ S% u6 ]9 S布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
$ [2 \" K2 Q8 k9 B. A4 Z近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
" f( u/ ?) D/ O" T& @% [
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀* c3 Y' ]2 z9 [! S; x1 T
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
. z' ~1 n0 t- Y
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! K& w+ k. f/ |) Q9 i
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s; u5 E( M( s. G
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
# A& I; O' s: j6 e4 G, v如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
tvb now,tvbnow,bttvb0 I3 }4 p5 u5 Z" Q- ~' U- a5 D. B
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左6 A' H. T8 M. |* M* V" x. n
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
www3.tvboxnow.com% ]6 G/ A1 k9 h
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部