返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb8 S, E, J2 F! s
www3.tvboxnow.com( T. R) p  R% y: f0 ]

% Q+ q/ o  N$ f3 r* P公仔箱論壇下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色tvb now,tvbnow,bttvb; p# A/ Q, B5 W+ @, X" Z! L
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
$ x4 G1 Y6 G7 F) L1 A- k  wwww3.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 q9 D# ^: f+ X5 c, y/ N, v
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
* J2 a- w0 o2 ^% T& }# I
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
tvb now,tvbnow,bttvb1 ?( Z7 A5 p5 k& a/ w
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
! T+ e2 k  {8 _3 iwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
: G) [( G  ]6 p5 Z$ _好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
$ W+ w; q/ u) f7 t6 X
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index公仔箱論壇' z' J+ i0 }, B7 \; y3 ~  d
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
公仔箱論壇8 \: O1 {# ^5 o2 T0 w; V2 Y
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; F0 m; H, c! L- G- ]6 ?3 u
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機公仔箱論壇- Y+ i/ ?4 w, m$ Z3 [$ X
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
/ O1 ^' v- F) t
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
公仔箱論壇, p8 `0 f( b/ D4 m2 V1 W
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?" ?* I3 H4 S* M9 a8 |
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
公仔箱論壇& t' s; [# y/ z9 V) r; [
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
2 _) c( \+ l2 _# dwww3.tvboxnow.comTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
2 `- E) C& Q3 H7 d) Q6 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
1 ?  e" I. E! N$ R" G( m( Ewww3.tvboxnow.com我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
公仔箱論壇/ d9 z3 K% _3 r
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多www3.tvboxnow.com- m9 N3 |5 I6 e
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
' C5 w) t7 f, `8 D9 T公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
tvb now,tvbnow,bttvb( S& ^, {, P% V. P1 w
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?1 M. m3 E( T  u: z, h
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
- s3 Q. ?8 o' [- I' hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個陣冇特別格價個d呀
# r! q* _0 C7 htvb now,tvbnow,bttvb但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
www3.tvboxnow.com% R) A& K# ^* O3 q8 }) a
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 n5 g7 M/ P8 Q& C8 S# p+ _2 c
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ f7 V! C  u# g% `
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
公仔箱論壇' x- s$ [. O! n; |9 |
我個陣冇特別格價個d呀
8 ^# N3 c1 _8 W4 u  A/ F' [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉. J: h) |2 r; S! y, |: y( B
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- s2 E" J" s0 Y6 l
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料