返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
. q/ S: b- X0 j! ~tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
! h% i: L; b3 Y5 C, A! ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??7 E! {+ \7 o! d' O1 Y8 [
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
: J$ i, C! c4 j5 l' B一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
+ H' u' [4 d" A, D' D$ T+ x1 E咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
$ C' I$ r: w1 q4 c+ G
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
  j0 d7 m8 ]& I% W. {5 N9 D! j2 u- Jtvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得好冇用呀?
5 ~- V! p. ~4 \/ a: H6 |6 g2 \布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
+ Y5 j8 Y0 E/ \; r7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
) G, ^  X. I" n, F7 N) t* W! F5 J% ?公仔箱論壇好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
tvb now,tvbnow,bttvb8 u; [- n' `7 X: d5 T
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
9 G; ~  n, E8 b- ?2 o3 ?- iwww3.tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
* N8 S, K+ D7 V! J- v7 Htvb now,tvbnow,bttvb我自己就prefer one...
/ @( ~& M0 G' |5 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
  S; D: e. R5 K3 ^* k$ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
6 Z- q; e9 x' x" m. o( KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
9 {' y2 T3 o( t! _係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正www3.tvboxnow.com  ^2 o2 _4 _. @; n" e* ]
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
5 G* k* a& ^; u9 \" h' v: K6 ^tvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. ]6 ]6 h8 X( [( I: n' _
one影相得唔得架?呢樣好緊要
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ]* v: L$ e% r# I0 p
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@公仔箱論壇8 V& L* ?' p( I* r1 C
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
. u! K2 ~; x" S. W" ?www3.tvboxnow.com下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
* e9 E( m: h: D: D$ x2 g9 R; A+ `www3.tvboxnow.comone影相得唔得架?呢樣好緊要tvb now,tvbnow,bttvb+ w  d/ G4 k/ m: `
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
公仔箱論壇: V& {( a4 N9 g
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
) m1 W' g! Z6 R$ p3 }下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
/ `8 W2 N' i  i$ N  j9 {www3.tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
公仔箱論壇5 @& h# G4 z$ z7 V! f: X7 x- @& L
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
* n8 H/ {3 M& j$ t: f5 F1 N近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
' I' D$ h, h9 i' K' c! tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
, O$ Z* s" t1 v2 G
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
- V: e9 k& e1 Y5 V$ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左www3.tvboxnow.com& x2 p' B3 E" c' D& |* }
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
公仔箱論壇& E7 R3 Y$ c9 Z6 @1 e; R( g
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部