返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

公仔箱論壇# e6 r* Y( G, C. M' G
tvb now,tvbnow,bttvb$ ]+ ~, j5 ~/ n9 g5 b6 O# s( H
( `0 s* L" ]/ Y/ N# ^2 \
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
# ^$ s# x$ `# _3 d2 _bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
公仔箱論壇; R' x" O# }. i# f# f. _  B* W$ K
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
2 X) ?, D& P, a: r$ z晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
, p5 B& H  }+ r7 k7 D" Y' C呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
6 y0 Z% C; K1 C% T+ P# otvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
3 X# h7 r; B- u( j9 [; u6 l公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
( H, i+ {' @" E& T  ]( u9 uwww3.tvboxnow.com好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
6 j. ?2 }) |5 t: q呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
4 z; y" L- J7 _) F  e公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
& v' E0 l, i3 m3 x6 Z. m! S
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
* V( o* F/ Q  ]; L1 i9 E4 Q, kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
' |7 V) ~3 E$ \8 a公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
3 w% ]  D. K% b$ J  q
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
( E! f% A, u" \; W8 ?9 l" s0 w8 C" UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ I' g- }& }% _+ j: N
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
5 d4 H/ G4 T' I  c& z) Q" Ywww3.tvboxnow.com唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
! W' U  r. T* f2 [- XTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
) j% [7 }# g: h公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
/ j* |5 _$ s7 U
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
# @: S0 i: G/ S2 }! F
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 s/ g( C& w& U) q+ Q( C
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
: N. u, f5 E* Y1 g) ~www3.tvboxnow.com係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
- k& B2 q. n; P; ~: Y% v
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
) c# i5 b3 V# W2 N鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
公仔箱論壇: k# t7 w$ A+ }  ~' o4 x8 t
我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ?+ H% ~8 t4 C4 s1 }& d( |1 ^
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
9 {3 A' g7 t( n5 c9 E" l
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?/ N% g* p: l1 P2 k& {! l' a- n% c2 l/ ^' h
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
; b& f; u: l0 V3 U+ ywww3.tvboxnow.coman機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
" s, F5 @1 b2 e* G! q% P7 M* s我個陣冇特別格價個d呀
! G9 L3 }7 K; ^& y) y) C+ P  N3 v但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
. t+ p+ x& H! R7 ?# r+ j6 ?1 \公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
2 S  e4 w' H8 S/ x5 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁都唔錯啵, 多謝師兄報料