返回列表 回復 發帖
HIDE 姐 高級 過 老金/David仔。。。。
點解我睇唔明既,咩BALL GAME 黎?
HIDE 發表於 2012-1-31 08:50 PM
English league football guess game haha!
期指 2 types ... regular and mini ...

regular $50 1 pt
mini $10 1 pt

buy up ... long
buy down ... short

details see pm
goldmonk 發表於 2012-2-1 10:27
入場費都幾貴
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
老頂你係咪玩我d細既
go2david 發表於 2012-2-1 10:27
唔好玩我啦
hide曾說過:
tofu boss, like to eat China tofu...his 最爱
av time go China d
kimmi8k 發表於 2012-2-1 10:30
佢鍾意食人豆腐者,邊真係鍾意食豆腐咁有益
hide曾說過:
HIDE 姐 高級 過 老金/David仔。。。。
SweetLemon 發表於 2012-2-1 10:30
名大於實
hide曾說過:
find info need time ga
goldmonk 發表於 2012-2-1 10:32
其實你做緊咩工既話?
hide曾說過:
佢鍾意食人豆腐者,邊真係鍾意食豆腐咁有益
HIDE 發表於 2012-2-1 10:34 AM
咪爆
畸形人類研究科
English league football guess game haha!
kimmi8k 發表於 2012-2-1 10:32
點解我唔知既
hide曾說過:
證券界「零佣金」風氣日盛,近月港股交投不算活躍,依靠佣金維生的經紀「叫苦連天」,市傳部分證券行老闆為「慳皮」,要求每月成交額不達標經紀自己繳交證監會牌照年費,甚至要支付證券行投資在其身上的雜費,例如電 ...
HIDE 發表於 2012-1-31 09:05 PM
R u from HK or Canada?
咪爆
go2david 發表於 2012-2-1 10:35
sorry,一時手快快
hide曾說過:
點解我唔知既
HIDE 發表於 2012-2-1 10:36 AM
簡直係影帝既材料
畸形人類研究科