返回列表 回復 發帖
细细B做佐影帝啊
條骨都無佐lu
佢不嬲扮人都有一手...猫猫豬唔知咩
畸形人類研究科
自僱
goldmonk 發表於 2012-2-1 10:42
我都想學你炒股月賺百萬
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
细细B做佐影帝啊
lhy92725 發表於 2012-2-1 10:43
咩料呀貓爺
hide曾說過:
佢不嬲扮人都有一手...猫猫豬唔知咩
go2david 發表於 2012-2-1 10:44
大家咁話
hide曾說過:
好似你在行d
畸形人類研究科
Africa - Ethiopian
HIDE 發表於 2012-1-31 09:38 PM
Really!
得返只猫猫嘅鱼骨
畸形人類研究科
So how do u say good morning n thank you in African language?
And Tofu lo, gold gold in african
好似你在行d
go2david 發表於 2012-2-1 10:46
快鬼啲啦你
hide曾說過:
Really!
kimmi8k 發表於 2012-2-1 10:48
yes .
hide曾說過:
from Hollywood
go2david 發表於 2012-1-31 09:39 PM
An actress and celebrity ....i c
又玩過
畸形人類研究科
So how do u say good morning n thank you in African language?
And Tofu lo, gold gold in african
kimmi8k 發表於 2012-2-1 10:50
good morning n thank you
hide曾說過:
係人係貓,我一眼就睇得出
hide曾說過: