返回列表 回復 發帖
賓儀...
roberton888 發表於 2011-3-8 08:18 PM
好工,道士,我是和尚
4時恭候5時入席
tvbckbt 發表於 2011-3-8 08:18 PM
去飲,打牌
去飲,打牌
tvbckbt 發表於 2011-3-8 08:24 PM
乜你去飲都咁得閒上網??
roberton888 發表於 2011-3-8 08:25 PM
送完禮咪走,無閑坐1天,閃
roberton888 發表於 2011-3-8 08:25 PM
打牌就咪吹水啦, 小心碰錯對家隻西呀!!
畸形人類研究科
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

時間: 2011-3-8 05:24 PM
淨收入: TVB 130000000 元

附言: 一 萬 三 千 帖

詳情請點擊這裡訪問您的積分轉賬與兌換記錄。

健哥真係好有米!不過我只係講下笑

cck_my 3 小時前 TVB 130000000 元  積分轉出  
cck_my 3 小時前  TVB 130000000 元 積分轉入

詳情請點擊這裡訪問您的 ...
HIDE 發表於 2011-3-8 08:30 PM
我呢

詳情請點擊這裡訪問您的 ...
HIDE 發表於 2011-3-8 08:30 PM
健哥....你唔x係下話..........一注獨得??
畸形人類研究科
我呢
tvbckbt 發表於 2011-3-8 20:33
健哥....你唔x係下話..........一注獨得??
go2david 發表於 2011-3-8 20:35
啲錢我比返健哥架啦,哈哈!
到你地一萬三千帖時問佢拎
hide話有錢就派

HIDE 發表於 2011-3-8 08:39 PM
頂........快d派!!!!!!!!
畸形人類研究科
果然係好野... HIDE 哥夠豪...
我都話啲錢已經比返健哥

cck_my 3 小時前 TVB 130000000 元  積分轉出  
cck_my 3 小時前  TVB 130000000 元 積分轉入
hide話有錢就派
tvbckbt 發表於 2011-3-8 08:39 PM
hide哥反囗,david快pm健哥