返回列表 回復 發帖
有幾多野
jjwah 發表於 2011-3-10 12:28 PM
佢諗多左野...
畸形人類研究科
無乜架... 都係咁... 得個虛名..
roberton888 發表於 2011-3-10 12:32 PM
哈..得咁咋 !
佢諗多左野...
go2david 發表於 2011-3-10 12:32 PM
你仲唔去申請喎... 幫吓輝哥都好啦..
我要行開一陣, 幫唔到你地追帖啦 !
哈..得咁咋 !
icashan 發表於 2011-3-10 12:33 PM
錢也是虛名,富貴又如何
錢也是虛名,富貴又如何
tvbckbt 發表於 2011-3-10 12:35 PM
咁你唔好要囉...
畸形人類研究科
錢也是虛名,富貴又如何
tvbckbt 發表於 2011-3-10 12:35 PM
係..和尚CK. 色即是空, 空即是色 !!
佢扮清高...
咁你唔好要囉...
go2david 發表於 2011-3-10 12:36 PM
同意. CK 咁你一人派 1 億過來駛下啦 !
點申請呀 ? 做咗 vip 又會點呀
icashan 發表於 2011-3-10 12:29 PM
好簡單.你先去国金12樓揾呀張主任嗰秘書攞份申請表.寫完就上38樓揾呀陳經理蓋章.然後上88樓比呀李總
跟住落反12樓張主任度.等上98樓見曾懂.過程好簡單
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
好簡單.你先去国金12樓揾呀張主任嗰秘書攞份申請表.寫完就上38樓揾呀陳經理蓋章.然後上88樓比呀李總
跟住落反12樓張主任度.等上98樓見曾懂.過程好簡單 ...
jjwah 發表於 2011-3-10 12:37 PM
如果我跟足你所說的去做...我諗我要消失一陣子了 !
跟住落反12樓張主任度.等上98樓見曾懂.過程好簡單 ...
都好容易啫...
畸形人類研究科
人地有心申請... 你做阿叔架...未幫下人囉..
係..和尚CK. 色即是空, 空即是色 !!
icashan 發表於 2011-3-10 12:36 PM
所以
人地有心申請... 你做阿叔架...未幫下人囉..
roberton888 發表於 2011-3-10 12:39 PM
咪係 !