返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  
- X- U9 u4 c5 etvb now,tvbnow,bttvb你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:51公仔箱論壇! y9 h( a( i( S' z3 S
你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎! 公仔箱論壇( @. p# e8 @; n. l% L
尐爺;猪的回复 5月3日 04:52www3.tvboxnow.com7 q) i0 O; u( h, X; t
听5到啊....乜歌黎嘎~~tvb now,tvbnow,bttvb# G3 p, n3 C$ U9 y, ?

4 K/ g" E" t0 `0 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 04:54
+ ?  [/ w$ X3 X+ {% z  stvb now,tvbnow,bttvb你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you
0 V! }2 E1 A. I3 B' v# K0 z% Etvb now,tvbnow,bttvb尐爺;猪的回复 5月3日 04:55
9 M/ j) n7 L! i; E4 i9 ], FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5系细5细声问题啊...简直无声音...
' z- B4 d& ?; O3 K2 ~9 }www3.tvboxnow.com主人的回复 5月3日 04:57
7 R5 x1 ~3 t" n4 F: T4 R% @; x6 j1 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎
( c+ \% D% n! u8 S4 Y3 x9 E0 ctvb now,tvbnow,bttvb尐爺;猪的回复 5月3日 04:57公仔箱論壇8 n& m! y4 E, @% e( T4 n
得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯
% ]% E/ H) ?% o- [6 [# P8 A3 i主人的回复 5月3日 04:59# ^$ _2 V$ w" |5 y: g0 z8 H5 x- }
5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐.... tvb now,tvbnow,bttvb" T3 M# Z9 `: r+ f
尐爺;猪的回复 5月3日 05:01tvb now,tvbnow,bttvb* v: ]% c, z( n
哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe tvb now,tvbnow,bttvb$ T+ G& C7 ~6 ^. n, M1 w# a: H
主人的回复 5月3日 05:02
9 D/ w8 W9 e6 Hwww3.tvboxnow.com沒有啊! 你叫咩名啊.. $ l, L$ @7 a$ b* u
尐爺;猪的回复 5月3日 05:02
" x% n1 l7 l* E7 l4 Stvb now,tvbnow,bttvb黄舒帆就系我啦... www3.tvboxnow.com* z3 f: O: e9 x, ~2 s
主人的回复 5月3日 05:04) r! H5 M( }2 C2 _% ]; c7 A
哦...5怪得啦!!!HOHO TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  m3 g+ F, j- l
尐爺;猪的回复 5月3日 05:06
; d* k: i4 I6 {6 m, L: r你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -#
) g  x3 z& U* W& D0 |主人的回复 5月3日 05:078 L! ]: O$ [: i+ U$ o
甘你頭先就5好講我知MA HAHA
+ a  t$ o' V  [# [tvb now,tvbnow,bttvb尐爺;猪的回复 5月3日 05:17www3.tvboxnow.com. F5 E/ }+ R2 W1 q: I" T8 ~
我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶..
5 d3 \3 P9 x( y8 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 05:36
  h4 Q7 }4 J+ Y8 I- ?公仔箱論壇係咩?!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 u, d# r* K" B
尐爺;猪的回复 5月3日 05:38
- |; |7 R2 V, Z' ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦.. tvb now,tvbnow,bttvb$ g; E2 Q0 `, `8 C% J' d" d# u7 \( i
主人的回复 5月3日 05:40
9 N" A& \) M. v+ U# H$ F明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇
% Q8 c6 j% E) j$ X7 i. y& hwww3.tvboxnow.com尐爺;猪的回复 5月3日 05:42
$ `" h3 z: J; ~; f, _, a  {tvb now,tvbnow,bttvb甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~ % _3 g1 ?! K+ P: e% j* ]6 b! ]5 ]
主人的回复 5月3日 05:44
% l- ^' q8 D; r% f- b# Z8 `係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊 公仔箱論壇5 ^5 N" E0 X7 u+ [. b0 j
尐爺;猪的回复 5月3日 05:45
& M8 b% @, q5 l, m2 G8 F. Ntvb now,tvbnow,bttvb恩恩。甘又系。拜拜啦。。。
% F& [- C; Z$ [3 }  j主人的回复 5月3日 05:50* S9 i0 d/ A( Q$ m% I
88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see