返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐* C2 q* ?% P6 R$ @* f
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎
+ S3 V: ]& X8 |6 U  O7 j8 Htvb now,tvbnow,bttvb希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐6 A% D0 ]% ]- y3 x
想試下one好耐, 聽講影相好得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. t. q, m+ A/ N9 r5 d4 x
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
+ o7 A1 \+ J5 m$ w1 ~tvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎公仔箱論壇! |9 X1 s/ C, ]; }
希望嬴到部one返黎!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I/ C' X, K8 B$ T( g& B
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
0 E! k" [5 U. ~8 ~' s: T
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣www3.tvboxnow.com8 d5 e- @( W% q+ Q
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
) p& ?, ]" j. iwww3.tvboxnow.com我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
& V! r$ ^$ t$ j7 Y不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
) j+ R* s% d: {4 A公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
: E# e: J' g  ~0 Ntvb now,tvbnow,bttvb影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% j4 V$ D, T0 b7 A7 W$ @
想試下one好耐, 聽講影相好得tvb now,tvbnow,bttvb; o+ g! \8 Q, a$ `
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
8 J' F7 }, j4 ?0 R* u公仔箱論壇one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
; Q% q% b4 A, q1 J% f0 x: }www3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
" g8 B' Z# r0 n& w+ o2 J! q. |www3.tvboxnow.com如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
tvb now,tvbnow,bttvb4 w% \  i. a! x
one唔係得400萬像素咋咩?
' P- c7 ~- X% [0 K0 `公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
9 W. P/ \0 [$ h. n
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
. @0 R$ K- H3 b1 l7 Eone唔係得400萬像素咋咩?* x2 `; |9 ?" N" T
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
+ b" L  P* q, z9 Q" G' _3 owww3.tvboxnow.com但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
www3.tvboxnow.com8 [1 @: x$ `/ f; |8 X- V
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
: g  f0 i# e9 w+ ?# m- Y公仔箱論壇巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
! N$ h5 d0 g! T% ]3 m( L8 C
yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚  Q8 H- r4 [, J& v' ^0 O) c
不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
" z7 x0 t# N/ ]9 g3 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過聽講好多人訂....
0 C$ ?* Q9 u3 N1 M- y1 Pbombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
. O2 @! V( U7 [
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到