返回列表 回復 發帖
悟明
lhy92725 發表於 2010-8-21 10:33 PM
宅女 usually very quiet la...but you talk all the time
so you are not 宅女

甘悟系啦,宅女的意思是悟出街,成日对住电脑的人
條骨都無佐lu
甘悟系啦,宅女的意思是悟出街,成日对住电脑的人
lhy92725 發表於 2010-8-21 10:51 PM
oh, I see.....bad chinese

不过你识睇中文都几犀利啦
條骨都無佐lu
不过你识睇中文都几犀利啦
lhy92725 發表於 2010-8-21 11:02 PM
I am a smart boy la

赞一句就松毛松翼
條骨都無佐lu
赞一句就松毛松翼
lhy92725 發表於 2010-8-22 09:18 AM
feel very happy la
this is the first time you 赞 me

悟鬼睬你住,闪
條骨都無佐lu
hello cat cat, i am back lar~ ^^
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
心美姐姐
几日无见啦
條骨都無佐lu
猫猫。。。你在哪里。。。。。?
哇,Q老板,你又去佐边啊
條骨都無佐lu
哇,Q老板,你又去佐边啊
lhy92725 發表於 2010-8-23 10:30 PM
應該係失蹤佐甘甘認得路返嚟呱。。
心美姐姐,要返工啦
條骨都無佐lu
貓貓做咩笑到個口甘大啊?
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^