返回列表 回復 發帖
睇黎今日永远吾会出现咯
lhy92725 發表於 2012-8-3 05:29 PM
昨日冇出现。。不过今日出现左。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
風婆婆快D儲錢, 兩岸三地遊
blacker14tt 發表於 2012-8-4 11:10 AM
迷玩啦, 失業人士, 攞乜嚟儲錢
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
昨日冇出现。。不过今日出现左。。
ForeverEver 發表於 2012-8-4 05:20 PM
星期六你竟然出現
永遠早安~~!!
知你今日應該唔會入嚟
都送你杯咖啡啦
http://favim.com/orig/201105/14/bear-coffee-cute-photo-photography-Favim.com-44351.jpg
viento 發表於 2012-8-4 09:00 AM
估错。。入黎啦。。系咪好挂住我??
呢度HK旅游介绍啊?
lhy92725 發表於 2012-8-4 11:04 AM
旅游介绍?? 哈哈。。呢度原来有其他用处。。吾错吾错
哇,周末都见到永远
條骨都無佐lu
風婆婆快D儲錢, 兩岸三地遊
blacker14tt 發表於 2012-8-4 11:10 AM
叫形风储钱都出刀? 似想打劫多D :P
边个打劫,揾食焦啦
條骨都無佐lu
星期六你竟然出現
viento 發表於 2012-8-4 05:22 PM
挂住你咯。。。。系假既。。。
睇奥运。。哈哈哈哈哈
哇,周末都见到永远
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:24 PM
哈哈哈。。猫猫,中国赢左大马,入决赛啦。。羽球。。
估错。。入黎啦。。系咪好挂住我??
ForeverEver 發表於 2012-8-4 05:22 PM
真係估唔到, 以為你去街添
永远都中意睇奥运会?
羽毛球啊
條骨都無佐lu
边个打劫,揾食焦啦
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:28 PM
食焦既老细。。哈哈哈
真係估唔到, 以為你去街添
viento 發表於 2012-8-4 05:30 PM
咁容易比你估到就吾系我啦。。哈哈哈
其实都好少出街。。冇入黎jek..
永远都中意睇奥运会?
羽毛球啊
lhy92725 發表於 2012-8-4 05:30 PM
睇羽球多D.. 其他会望下,不过吾会追。。