返回列表 回復 發帖
哦。。。。如果你只在日本4年就有可能。。。。
我初初以为你在那8年。。。
dream1972 發表於 2009-7-7 11:48 PM
我有講過.............
你冇留心我講嘅野.................
咁你係唔係包接送先??
我架車比我老豆賤賣左
返到去無車揸.....

印象中batu caves去puchong都有一段距離
之前一個住puchong嘅朋友
每次都非常之唔願意載我返屋企
原因係遠 ...
blacker14tt 發表於 2009-7-7 11:43 PM
咁茶实都几远下的。。。。
但是久久一次还ok的。。。
不过,我都是路痴来的。。。。
因为我才来puchong几年罢了。。。
而且还是在puchong usj附近工作。。。。
weekend就会kampung...
没机会除外走走。。。
时时快乐。。。。
天天健康。。。。
事事顺利。。。。
宿舍在cheras, tmn midah。。。
hunter_87 發表於 2009-7-7 11:53 PM
你也住得太近了吧!下次聚会,你一定要出来!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
你俾我??!
唔好呃我呢个穷人啦。。。
hunter_87 發表於 2009-7-7 11:50 PM
存款2461443元
無算窮啦!!
學費唔會好貴
你放心啦!!
你又是住哪里的呢?
dicksonkhan 發表於 2009-7-7 11:51 PM
小白哥哥, 我住係Bt. Caves ^^

[火爆鏢局活動三]火爆鏢局之虛擬形象之選美大賽
獎金送出

jff6000         2 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
馬來西亞         13 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
20060420         26 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
longuum         1 分鐘前         TVB 3000000 元                 積分轉出
haha28         1 分鐘前         TVB 5000000 元                 積分轉出
haha         2 分鐘前         TVB 5000000 元                 積分轉出<-----送錯左==''唔該該人兄見到俾番我,,見唔到就算
yinyinyin1234         2 分鐘前         TVB 7000000 元                 積分轉出
我都唔知有没时间。。我的teaching没fixed time。。。
而且慧姐住甘远+放工时间。。。去你度可能要1-2小时。。
hunter_87 發表於 2009-7-7 11:45 PM
无心来就算啦。。。
讲酱多。。。。
我都时常去康乐啦。。。。
我都没讲远。。。
时时快乐。。。。
天天健康。。。。
事事顺利。。。。
火锅。。我非常非常爱吃。。。
呢个月都吃佐3次。。。
hunter_87 發表於 2009-7-7 11:48 PM
吃也没有ajak我们一起。。。
时时快乐。。。。
天天健康。。。。
事事顺利。。。。
小白哥哥, 我住係Bt. Caves ^^
blacker14tt 發表於 2009-7-7 11:58 PM
那么我和你不会很远!我在wangsa maju!
咁茶实都几远下的。。。。
但是久久一次还ok的。。。
不过,我都是路痴来的。。。。
因为我才来puchong几年罢了。。。
而且还是在puchong usj附近工作。。。。
weekend就会kampung...
没机会除外走走。。。 ...
dream1972 發表於 2009-7-7 11:55 PM
原來係咁
咁真係有機會拜訪貴府嘅話
搵我老豆做司機

你kampung係邊度啊?
你也住得太近了吧!下次聚会,你一定要出来!
dicksonkhan 發表於 2009-7-7 11:56 PM
我早叫你通知我啦。。下次实出。。
不过唔好等太耐。。。我8月尾大考。。
无心来就算啦。。。
讲酱多。。。。
我都时常去康乐啦。。。。
我都没讲远。。。
dream1972 發表於 2009-7-7 11:58 PM
我很近啊!你可以来找我啊!
那么我和你不会很远!我在wangsa maju!
dicksonkhan 發表於 2009-7-7 11:59 PM
確實幾近
搭putra就得唔駛揸車
今年12月可能會返去度假
不過仲未confirm

visa到明年3月

我老豆係做富貴山莊嘅
老媽子係有秘撈嘅普通文員
絕對唔係有錢人
blacker14tt 發表於 2009-7-7 11:53 PM
哦。。。到时联络咯。。。
时时快乐。。。。
天天健康。。。。
事事顺利。。。。
我早叫你通知我啦。。下次实出。。
不过唔好等太耐。。。我8月尾大考。。
hunter_87 發表於 2009-7-8 12:01 AM
那么我就安排下啦!我们都在mamak的,你有问题吗?