返回列表 回復 發帖
又得返我看蟷
功成不必我在,成功自然有我

各位今日去邊呀。miss係個邊有冇去玩
功成不必我在,成功自然有我

Good evening Miss
Good evening everybody
自己生意,無得CLAIM
四眼走粒仔 發表於 2011-6-18 09:00 PM
Too bad
各位今日去邊呀。miss係個邊有冇去玩
四眼走粒仔 發表於 2011-6-19 03:56 PM
今日父親節,唔係上班就係部老豆喇
这是灌水帖吧
仲問,miss答咗你喇
你等 miss 返嚟罰你留堂喇
gonkong 發表於 18-6-2011 17:30
我有記住喇今次...呢個post好舊喇!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Miss罰佢留堂喇,頭尾講咗十次都嚟喇
gonkong 發表於 18-6-2011 17:31
工工G唔好咁嬲啦...邊有你講得咁誇張喎...有冇咁多次呀
一定唔熟
gonkong 發表於 18-6-2011 17:34
咁實係冇你哋咁熟o架啦
熟就熟,唔熟就唔熟
點可以人話架
gonkong 發表於 18-6-2011 17:41
唔駛咁吓話
Good afternoon class and  "CHU YUM"
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
係唔係 56kps,唔係行寛窮呀
gonkong 發表於 2011-6-18 05:28 PM
I don't know
this computer is very very very old
nearly hang everyday
it hanged again yesterday and this morning
BULL SHIT
仲問,miss答咗你喇
你等 miss 返嚟罰你留堂喇
gonkong 發表於 2011-6-18 05:30 PM
I think I need to punish her 留堂
Miss罰佢留堂喇,頭尾講咗十次都嚟喇
gonkong 發表於 2011-6-18 05:31 PM
YES
EVERY TIME FORGET