返回列表 回復 發帖
如果今晚就真係要宵夜喇
因為今晚啲 booking 都唔早呀
夜你得唔得吖
Fian. 發表於 2009-7-24 05:50 PM
miss 唔好捱壞身體呀
就快 700 頁, 推推先
thanks 淫淫, 我會keep 每日早起身, 有計畫地放假, 我都唔想惰懶身
小飛機 發表於 2009-7-24 05:58 PM
有計劃就得啦, 放鬆心情玩吓先啦 ^^
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我都放假, 我又嚟 (講笑咋)
小飛機 發表於 2009-7-24 06:00 PM
出嚟啦, 我好 NICE 好易相處架~~~~
有計劃就得啦, 放鬆心情玩吓先啦 ^^
主任 發表於 2009-7-24 06:06 PM
我很贊同, 魅力 +100分

Congratulations 700 Pages
700 頁喇 恭喜恭喜
出嚟啦, 我好 NICE 好易相處架~~~~
主任 發表於 2009-7-24 06:08 PM
哈哈, thanks 淫淫, 我都知你好好人 (好淫), 但唔出喇 我要早睡早起
bye bye miss & 淫淫. 或者夜d 見 (如果你地未去宵夜的話)

by the way, miss 我有手提電腦架, 之前冇申請上網, 而家整番, 所以可以夜晚見
Good evening Miss

Good evening everybody

Congratulations Page 700
可唔可以錫副架生呀
俾人兜隻手幾隻手指連手指甲插埋嚟
一句 sorry 唔好意思都冇
完全做 X 感受  ...
Fian. 發表於 2009-7-24 05:39 PM
錫返Miss , 仲痛唔痛豬吖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫時唔搵住, 所以當放暑假 但係有時搵下朋友食飯去玩, 好似仲忙過返工
小飛機 發表於 2009-7-24 05:46 PM
我好多年都無放過暑假 lu
thanks 淫淫, 我會keep 每日早起身, 有計畫地放假, 我都唔想惰懶身
小飛機 發表於 2009-7-24 05:58 PM
幫手看檔吖
Good morning Miss & everybody ^^
通街都係啦, 唔洗用個 " 搵 " 字雅 ???
主任 發表於 2009-7-23 10:05 AM
你要嗰啲別不同吖嘛, 緊係要搵
700 頁