返回列表 回復 發帖
有冇搞錯.....對我咁差
好彩我冇嘢可以 8
blueocean 發表於 2009-6-4 22:02
我都不知幾關心你
.I see solutions not problem..........
.........................
唔吹 la.....要揾早餐食

沖涼館變咗做黑店
blueocean 發表於 2009-6-4 09:46 PM
錯!

收錢不嬲都係呢度ge規矩

不過無人遵守之嘛
火焰眾神,歃血為盟,永結同心
長命功夫長命做呀~
error403 發表於 2009-6-4 10:00 PM
,你说得有理~但慢的话会给lawyer和customer投诉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都不知幾關心你
error403 發表於 2009-6-4 10:04 PM
睇5出喔~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
我日日都幾乎這樣啦,無謂激氣,反正做完了老細還是不會放過你的
lhy92725 發表於 2009-6-4 22:04
無錯,做得完係應該,又唔諗下自已請得夠唔夠人
.I see solutions not problem..........
無錯,做得完係應該,又唔諗下自已請得夠唔夠人
error403 發表於 2009-6-4 10:07 PM
请多个可能会减你份粮~~
呢度有分加+, 吹 la 吹 la
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
做咩今日咁多高層入黎

唔通查牌?

XD
20060420 發表於 2009-6-4 22:03
男左女右扒埋牆~~~~
668099,你说得有理~但慢的话会给lawyer和customer投诉
raytian 發表於 2009-6-4 10:06 PM
做工是要受气的啦,尽力而为就可以啦
條骨都無佐lu
唔係呀,不過通常投訴慢既都係馬拉人~
error403 發表於 2009-6-4 10:03 PM
香港朝早會好快

十一二點就開始慢
JackyNelson 發表於 2009-6-4 10:08 PM
又多左个贵客~~
請多個可能會減你份糧~~
kay199143 發表於 2009-6-4 22:08
分分鐘減埋自已
呢個時勢唔炒已經好好
JackyNelson 發表於 2009-6-4 10:08 PM
又多一個 vip

welcome
男左女右扒埋牆~~~~
error403 發表於 2009-6-4 10:09 PM
跟住呢~~