返回列表 回復 發帖
唔好掛~
報俾邊個聽先~~
error403 發表於 2009-6-5 11:30 PM
边个系你事头啊
條骨都無佐lu
hi everybody^^
馬來西亞 發表於 2009-6-5 23:35
哈佬
.I see solutions not problem..........
.........................
马来西亚 發表於 2009-6-5 11:35 PM
hihi~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
多口問下鏢局幾時出糧
haha28 發表於 2009-6-5 11:19 PM
快的啦,等多一下把!!!
邊個系你事頭啊
lhy92725 發表於 2009-6-5 23:37
我呢d小角式 好多個老闆喎
.I see solutions not problem..........
既然出自寵物區,應該系寵物區搞,順便搞旺寵物區~~
kay199143 發表於 2009-6-5 23:36
都好喎,等我返去反映下先得
哈佬
error403 發表於 2009-6-5 11:37 PM
嗨!error403兄竟然会来镖局吹水...
欢迎~~
好久沒來踩場了, 鏢師去晒沖涼嗎
外星貓E生
都好喎,等我返去反映下先得

error403 發表於 2009-6-5 11:38 PM
八卦問下,D錢有幾多~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
嗨!error403兄竟然會來鏢局吹水...
歡迎~~
馬來西亞 發表於 2009-6-5 23:40
馬來西亞兄~
今晚无镖师,全部外人黎的
條骨都無佐lu
好久沒來踩場了, 鏢師去晒沖涼嗎
CC517 發表於 2009-6-5 11:40 PM
有我在!!haha
我都想...如果有無所謂
haha28 發表於 2009-6-5 11:33 PM
好啊
那我就祝你如愿以偿
可是你现在要做的就是。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。慢慢等
八卦問下,D錢有幾多~~
kay199143 發表於 2009-6-5 23:41
只知道數目唔細
唔係我付責計,我數口唔靈
马来西亚 發表於 2009-6-5 11:35 PM
嗨,马先生,刚好你一上来,我就要走人
再见&晚安