返回列表 回復 發帖
睇左啦,會唔會比錯,真係收唔到喎,我叫yinyinyin1234
yinyinyin1234 發表於 2009-6-12 05:43 PM
sd番俾你~~

yinyinyin1234         2 秒前         TVB 888888 元                 積分轉出
睇左啦,會唔會比錯,真係收唔到喎,我叫yinyinyin1234
yinyinyin1234 發表於 2009-6-12 05:43 PM
真的 sorry  呀.. 是我搞錯了名字呀....少了1234

所以你收唔到了,現補回給你 紅包 : $ 168888+ $ 888888  (爬金樓獎金)

總共 : $ 1057776

yinyinyin12344 分鐘前TVB 1057776 元積分轉出
  真的 sorry  呀.. 是我搞錯了名字呀....少了1234

所以你收唔到了,現補回給你 紅包 : $ 168888+ $ 888888  (爬金樓獎金)

總共 : $ 1057776

yinyinyin12344 分鐘前TVB 1057776 元積分 ...
jp2907 發表於 2009-6-12 06:11 PM
==''我sd左,,哈
sd番俾你~~

yinyinyin1234         2 秒前         TVB 888888 元                 積分轉出
tatmingtai 發表於 2009-6-12 06:07 PM
ming..sorry..我又攞你的錢來亂犀了
我来了。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
halor.....
anybody here?
jp2907 發表於 2009-6-12 06:15 PM
唔緊要啦,,
我d錢都係用黎做獎金/紅包~~^^
halor.....
anybody here?
马来西亚 發表於 2009-6-12 06:20 PM
今日都好多人下....
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
好久没来!
TVB了啦!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
好久没来!
TVB了啦!
必胜_Win 發表於 2009-6-12 07:15 PM
一进来见到VIP
條骨都無佐lu
好久没来!
TVB了啦!
必胜_Win 發表於 2009-6-12 07:15 PM
咁你以後米常 D番黎 lor,

我哋做細的都要做大的睇住架,

如果唔係好快做孤兒仔啦
  咁你以後米常 D番黎 lor,

我哋做細的都要做大的睇住架,

如果唔係好快做孤兒仔啦
jp2907 發表於 2009-6-12 08:53 PM
孤儿仔其实几好架
條骨都無佐lu
孤儿仔其实几好架
lhy92725 發表於 2009-6-12 08:57 PM
有幾好~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
入黎看看
jp2907 發表於 2009-6-12 06:15 PM
收到了唔該晒