返回列表 回復 發帖
不過尋日好忙呀
上咗十二堂呀
所以都冇乜蒲頭
Fian. 發表於 2009-8-26 12:38 PM
Of course la,..... take so many days off,....
you know you have a lot Fans,.....
You should have 13 classes,......if i am in Hong Kong,....hehheheeeeeee
miss 話如果退休就咩都唔 do
小飛機 發表於 2009-8-26 01:01 PM
well,.... that is good for her too,.....
even better,...... I would like to retire too,.....
hello 小飛機,
how are you today? any plan yet?
MISS must be busy again,........
我返嚟喇
miss 廚藝精湛, 好叻呀 未食都流晒口水 740807
小飛機 發表於 2009-8-25 07:05 PM
你都未食過
咁快讚定先
miss, 我食西洋菜架, 基本上我冇咩唔食
小飛機 發表於 2009-8-26 12:44 PM
~~~
我今日行街, 見到好多款 "大吟釀", 於是影左其中一枝, 唔知係唔係淫淫講果D?

小飛機 發表於 2009-8-25 07:08 PM
係大吟釀
不過唔係玉乃光
我唔鍾意呢個牌子嘅酒架
不過佢嘅大吟釀我就未飲過
今晚嚟我度一齊試吓嗰支釀囉
我都仲未試
hello...everybody
lain 發表於 2009-8-25 07:21 PM
Hi Lain
好耐冇見喇
最近好忙咩
有囡昅就唔怕攰
小飛機 發表於 2009-8-26 12:45 PM
昅到索嘢飲番杯
琴晚我地好齊人, d post 行左 10頁都有
小飛機 發表於 2009-8-26 12:46 PM
好耐都冇試過喇
MISS must be busy again,........
Masterking 發表於 2009-8-26 01:53 PM
頭先上堂吖嘛
聽講miss要退休了
要享受人生
lain 發表於 2009-8-25 07:24 PM
諗係咁諗
不過仲未成事呀
miss 有咁冧過, 話 plan緊, 但仲未退
小飛機 發表於 2009-8-25 07:30 PM
希望好快可以有決定
咁快收出
miss你d 學生點算呀????
lain 發表於 2009-8-25 07:52 PM
叫佢哋自修囉