返回列表 回復 發帖
咁樣應該淋落喉嚨啊..哈哈..加油..
地獄天使貓 發表於 2009-5-26 10:51 PM
也是哦。。如果能好的话,我不介意淋喉咙
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
咁大獲...
haha28 發表於 2009-5-26 10:53 PM
为什么不留一下吹水呢??
我们这里好像大家庭。。什么都可以分享
永远&天使猫,我先去睡了,晚安
條骨都無佐lu
唔知幾時先會有奖金呢
haha28 發表於 2009-5-26 10:54 PM
要踩到金楼才会有奖金
唔知幾時先會有奖金呢
haha28 發表於 2009-5-26 22:54
必須要..慢慢吹..慢慢吹..咪有囉..
为什么不留一下吹水呢??
我们这里好像大家庭。。什么都可以分享
ForeverEver 發表於 2009-5-26 11:03 PM
我都有...不過有時唔知大家講緊咩,無謂搭咀
我想問一下...寫心情ge文章..要去邊度發帖?邊區??
地獄天使貓 發表於 2009-5-26 10:55 PM
对不起啊。。回答不到你这个问题
lhy92725 發表於 2009-5-26 11:04 PM
猫猫晚安。。明天见
haha28 發表於 2009-5-26 11:07 PM
无所谓的。。搭下搭下就可以吹咯
不然什么是吹水呢?? 讲废话都可以
也是哦。。如果能好的话,我不介意淋喉咙
ForeverEver 發表於 2009-5-26 23:02
會的啊..如果我喉嚨痛..我會灌水..灌4-5little 1 日..哈哈..
或者..可樂加鹽少許..消熱氣一流..
或者..一杯溫水加鹽..份量要重d...唔係飲..係漱口..頭向上漱口..
應該會好d..
以上言論..純屬個人經歷..唔得...就睇醫生..唔係揾我尋仇..哈哈..
lhy92725 發表於 2009-5-26 23:04 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=17440928&ptid=595549][/url]
good night..骨貓~~
我訓啦咁多位
haha28 發表於 2009-5-26 23:07
我有同感!!haha..剛才係兄弟幫貼果度..完全撘唔上..
对不起啊。。回答不到你这个问题
ForeverEver 發表於 2009-5-26 23:08
冇所謂..我去問版主..或者求其吹水呢度發帖..哈哈..
我訓啦咁多位
haha28 發表於 2009-5-26 23:14
晚安..哈哈兄..
會的啊..如果我喉嚨痛..我會灌水..灌4-5little 1 日..哈哈..
或者..可樂加鹽少許..消熱氣一流..
或者..一杯溫水加鹽..份量要重d...唔係飲..係漱口..頭向上漱口..
應該會好d..
以上言論..純屬個人經歷..唔得...就睇 ...
地獄天使貓 發表於 2009-5-26 11:13 PM
谢谢你。。。。。。我会试下