返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-5 02:23 PM 發表
半夜LDP那条路很好飞的... conner又好扫...
顶你。。饮咗酒架。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 02:34 PM 發表

顶你。。饮咗酒架。。
喝了,但是没醉。
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-5 02:37 PM 發表
喝了,但是没醉。
嘿嘿。。快到我追你唔到啊。。
两个飞车党啊!!!!
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:15 PM 發表
两个飞车党啊!!!!
我唔是啊。。我没啊。。我都未有揸到110只。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 03:20 PM 發表

我唔是啊。。我没啊。。我都未有揸到110只。。。
哈哈。。靓公仲安全啊。。80啫。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:38 PM 發表

豬豬, 我去睇牙醫度要行 high way, 限速 110km,  我行 125km 都俾人爬頭爬到飛起呀! 哈!
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:38 PM 發表

嘿嘿嘿。。没法啦。。大白鲨坐在旁边。。
原帖由 manyiu 於 2009-1-5 04:08 PM 發表

豬豬, 我去睇牙醫度要行 high way, 限速 110km,  我行 125km 都俾人爬頭爬到飛起呀! 哈!
manyiu。。。你个度D人识飞的。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 04:13 PM 發表

嘿嘿嘿。。没法啦。。大白鲨坐在旁边。。
哈哈哈。。可能加埋猪。。太重。。飞唔起。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:15 PM 發表

manyiu。。。你个度D人识飞的。。
唔係, 係D人越來越冇耐性! D西人開始學緊D亞洲人 ga 開車態度呀 !
原帖由 manyiu 於 2009-1-5 04:22 PM 發表

唔係, 係D人越來越冇耐性! D西人開始學緊D亞洲人 ga 開車態度呀 !
哦。。么原来我地会狼死过他地?
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:26 PM 發表

哦。。么原来我地会狼死过他地?
As far as I know, 香港人開車係搶位高手, 不過D西人唔認同, 覺得佢地冇乜禮貌~! 但係而家佢地有D人 都唔覺意開始做緊同一樣野啦!
原帖由 manyiu 於 2009-1-5 04:33 PM 發表

As far as I know, 香港人開車係搶位高手, 不過D西人唔認同, 覺得佢地冇乜禮貌~! 但係而家佢地有D人 都唔覺意開始做緊同一樣野啦!
哈哈。。。因为香港地细。。所以路唔大。。个个都要抢位。。
来捣蛋。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。