返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2009-3-7 02:53 PM 發表

升咗级。。。但系钱无升。。。反而日日跌。。。无钱请人。。。。
看在贵猪(波友 )份上...我见无人就打扫下啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 02:53 PM 發表

我见到你见不到猪猪
我只系见到婆婆系度。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 02:53 PM 發表

6点前啊...6点后就不包啦
应该无人会推啦。。。一定系你帮我推。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 02:55 PM 發表

看在贵猪(波友 )份上...我见无人就打扫下啦
多得你打扫先甘干净。。。。
原帖由 chuu 於 2009-3-7 03:08 PM 發表

我只系见到婆婆系度。。。
梗是见到婆婆啦... 得我同你响E楼
原帖由 chuu 於 2009-3-7 03:09 PM 發表

应该无人会推啦。。。一定系你帮我推。。。。
等我班马
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-7 03:17 PM 發表

梗是见到婆婆啦... 得我同你响E楼
那肥猪去玩啦!这几天都不会出现的啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-7 03:26 PM 發表
那肥猪去玩啦!这几天都不会出现的啦!
有新相可以看咯
22四人帮-虫虫赌场chuu011.5915.1715.2111.583830263358漲停

6.30

回應 mickeybblim 第 5019 篇文章

咩事??
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-3-7 06:38 PM 發表
咩事??
6点前...  涨停..所以不必推啦

回應 mickeybblim 第 5021 篇文章

听日你帮手推
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-3-7 06:57 PM 發表
听日你帮手推
听日有节目..好忙

回應 mickeybblim 第 5023 篇文章

我听日无节目,但系都好忙......
入谷温人

回應 toyo88 第 5024 篇文章

我知道你忙啊